Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 31 Mayıs 2016 - 16:49 Yorum: 0

Üsküdar’da Denize Düşen Genç Kızı, Son Anda Minibüs Şoförü Kurtardı

Üsküdar sahilinde dengesini kaybederek denize düşen genç kız, vatandaşlar tarafından son anda kurtarıldı.

Üsküdar’da Denize Düşen Genç Kızı, Son Anda Minibüs Şoförü Kurtardı

Üsküdar sahilinde dengesini kaybederek denize düşen genç kız, vatandaşlar tarafından son anda kurtarıldı. Ambulans ile hastaneye kaldırılan genç kız, tedavi altına alındı.

Üsküdar sahilinde yaşanan olayda Hatice Demir, dengesini kaybederek denize düştü. Yüzme bilmeyen genç kızın imdadına ise, hemen olay yerinin yanında bulunan minibüs durağındaki minibüs şoförü Salim Göber ve balıkçı arkadaşı yetişti.

BATAK ÜZEREYKEN SON ANDA YAKALADI

Vatandaşların çağrısı üzerine koşarak denize atlayan Salim Göber ve arkadaşı, Hatice Demir'i son anda batmak üzereyken yakalayarak su yüzeyinde tutmayı başardı. Olay yerine kısa sürede gelen ekipler, Kıyı Emniyeti'ne bağlı botlardan destek istedi. Deniz yüzeyinde bir süre bekletilen Hatice Demir, olay yerine gelen bota alınarak Harem'de bulunan Kıyı Emniyeti'nin istasyonuna götürüldü. Burada ambulansa sevk edilen Hatice Demir, Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

"GÖRÜR GÖRMEZ HEMEN ATLADIM"

Genç kızı kurtaran Salim Göber, "Buradan sesleri duyduk. Millet toplanmış orada. Bir arkadaş koşarak geldi. "Birisi boğuluyor" dedi. Ben hemen atladım. Balıkçı bir arkadaş var, o da geldi. İkimiz beraber çıkardık. Sahil güvenliği bekledik. O da geldi, aldı işte. Yüzme bilmiyordu. Son anlarında batmak üzereyken yetiştik. Durumu iyi. Biraz korkmuştu tabi. Su yutmuştu. Ekipler geldi, aldı. Durumu iyi" şeklinde konuştu.

Hastanede tedavi altına alınan Hatice Demir'in sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber