Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 19 Mart 2018 - 16:23 Yorum: 0

Üst Minikler Türkiye Boks Şampiyonası Mersin’de başladı

Türkiye Boks Federasyonu tarafından organize edilen Üst Minikler Türkiye Boks Şampiyonası, Mersin'in ev sahipliğinde 47 ilden 527 sporcunun katılımıyla...

Üst Minikler Türkiye Boks Şampiyonası Mersin’de başladı

Türkiye Boks Federasyonu tarafından organize edilen Üst Minikler Türkiye Boks Şampiyonası, Mersin'in ev sahipliğinde 47 ilden 527 sporcunun katılımıyla Servet Tazegül Spor Salonunda başladı.

Açılışta konuşan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Şaban Güneş, sporun uluslararası arenada bir güç olduğunu belirterek, "Sizlerinde uluslararası arenada yumruklarınıza rabbim güç kuvvet versin. İnşallah şanlı bayrağımızı uluslararası arenada da dalgalandırırsınız. Her zaman hedefiniz büyük olsun ve şunu hiçbir zaman unutmayın. Evinizin bir köşesine şanlı Türk bayrağımızı asın, altına da bir not yazın. İnşallah seni bir gün uluslararası arenada dalgalandıracağıma söz veriyorum ve bu notu her gün okuyun. Rabbimin yardımıyla o başarıya ulaşacaksınız. Şanlı bayrağımızı dünyanın her yerinde dalgalandıracaksınız. Turnuvanın elbete ki kazananı ve kaybedeni olacak ama şunu unutmayın ki kazanan birlik ve beraberliğimiz olsun diyor, hepinize başarılar diliyorum" dedi.

Konuşmaların ardından şampiyonunun ilk müsabakaları yapıldı. Şampiyona 23 Mart'ta oynanacak final müsabakaları ile sona erecek.

Üst Minikler Türkiye Boks Şampiyonası Mersin’de başladı

Üst Minikler Türkiye Boks Şampiyonası Mersin’de başladı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber