Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 01 Eylül 2016 - 12:18 Yorum: 0

’Usta öğretici’ başvuruları başladı

2016-2017 eğitim-öğretim yılında Samsun İlkadım Halk Eğitimi Merkezi ve Akşam Sanat Okulu(ASO) Müdürlüğü'nde kurslarda görev almak isteyen öğretmen...

’Usta öğretici’ başvuruları başladı

2016-2017 eğitim-öğretim yılında Samsun İlkadım Halk Eğitimi Merkezi ve Akşam Sanat Okulu(ASO) Müdürlüğü'nde kurslarda görev almak isteyen öğretmen ve usta öğretici başvuruları başladı.

Samsun İlkadım Halk Eğitimi Merkezi ve ASO Müdürü Kemalettin Ak, öğretmen ve usta öğreticilerin başvurusunun başladığını belirterek, başvuru şartlarını açıkladı. Kemalettin Ak, "Kurumumuz bünyesinde açılacak genel kültürel ve mesleki teknik kurslarında görev almak isteyen öğretmen/usta öğretici başvuruları 1-9 Eylül 2016 tarihleri arasında alınacaktır. 2016-2017 eğitim-öğretim yılında kurumumuz bünyesinde açılacak genel, kültürel, mesleki ve teknik kurslarında görev almak isteyen öğretmen/usta öğretici başvuruları 1-9 Eylül 2016 tarihleri arasında alınacaktır. Başvuru yapmak isteyenlerin Müdürlüğümüze şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir. 2016-2017 Eğitim öğretim yılında açılacak kurslarımız, kamu kurum ve kuruluşlarda, belediye kültür merkezlerinde, spor salonlarında, özel sektör kurum ve kuruluşlarda, sivil toplum kurumlarında ayrıca mahallelerde uygun görülen yerlerde açılabilecektir" dedi.

Ayrıca kurslar için başvuru yapanların Halk Eğitim Müdürlüğü'nün internet adresinden başvurular ve istenilen evraklarla ilgili bilgi alabileceklerini belirten Kemalettin Ak, açık lise ve ortaokul kayıtlarına başladıklarını ve 23 Eylül tarihinde kayıtların son bulacağını sözlerine ekledi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber