Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
07:55 Mersin’de 37 ekiple eş zamanlı asayiş uygulaması07:53 Zehir Tacirlerinin Oluşturduğu Yerel Suç Örgütlerine, Uyuşturucu Madde İmal...07:43 Yasa dışı bahis operasyonda 450 milyon TL para trafiği tespit edildi: 35 gö...06:52 Benzin yüklü tanker kaza yaptı: Patlama riskine karşı D-130 Karayolu trafiğ...05:41 ABD üniversitelerindeki Filistin’e destek gösterileri ülke geneline yayılıy...05:36 Trump’a yönelik “sus payı” davasında tanıklar ifade verdi05:15 Mevsimlik tarım işçilerinin çalışma koşullarının iyileştirilmesine yönelik...02:43 Lokanta ve kafelerde KDV oranında değişiklik Resmi Gazete’de01:41 AFAD:"Erzincan’ın Tercan ilçesinde saat 01.30’da 4.1 büyüklüğünde deprem me...01:38 Pastanede oturan 2 kişiye silahlı saldırı: 1 ölü, 1 yaralı01:29 Ahlat’ta ‘Tarihe Damga Vuranlar Haluk Dursun’ anma programı düzenlendi01:13 Lokanta ve kafelerde yüzde 8 olan KDV, yüzde 10’a, yüzde 18 olan KDV, yüzde...01:02 Otomobil su kanalına uçtu: Öldüğü düşünülen sürücünün yüzerek kaçtığı ortay...00:59 THY Euroleague: Monaco: 93 - Fenerbahçe: 8800:56 Konya’da bir apartmanın 9’uncu katı alevlere teslim oldu00:54 Küçükçekmece’de bir kadın evinde ölü bulundu00:21 "14. Uluslararası Tarım, Orman ve İnsan Fotoğraf Yarışması"na başvurular ba...00:10 Çoruh Kültür Merkezinde Şiir Gecesi00:10 Bayburt’ta 2. İl Koordinasyon Toplantısı için toplanıldı00:09 Kemaliye’de 1 ev yandı
Yerel 23 Haziran 2016 - 19:03 Yorum: 0

Ustaişi Beyoğlu Projesinde Sona Yaklaşıldı

Beyoğlu Belediyesi ve Kültür Kenti Vakfı işbirliğiyle, yeni zanaat ustaları yetiştirmek için başlatılan "Ustaişi Beyoğlu" projesinin kapanış etkinlikleri...

Ustaişi Beyoğlu Projesinde Sona Yaklaşıldı

Beyoğlu Belediyesi ve Kültür Kenti Vakfı işbirliğiyle, yeni zanaat ustaları yetiştirmek için başlatılan "Ustaişi Beyoğlu" projesinin kapanış etkinlikleri Zanaat, Eğitim, Tasarım Konferansı (ZET) ile başladı.

İstanbul Kalkınma Ajansı'nın 2015 yılı Yaratıcı Endüstriler Mali Destek Programı kapsamında desteklenen "Ustaişi Beyoğlu" projesi Beyoğlu Belediyesi ve Kültür Kenti Vakfı işbirliğiyle 29 Aralık 2015'te ustaların ve çırakların katılımıyla başlamıştı. Beyoğlu'nda faaliyet gösteren zanaat ustalarının, meslek öğrenmek isteyenlere eğitimler vererek, geleneksel sanatların yaşatılmasını sağlamak için başlatılan projede sona yaklaşıldı. İki ay gibi kısa bir süre sonra bitecek olan projesinin kapanış etkinlikleri İstanbul Bilgi Üniversitesi Santral Kampüsünde gerçekleştirilen Zanaat, Eğitim, Tasarım üzerine bir Konferansı (ZET) isimli etkinlikle başladı.

Konferans projeye destek veren ustaların ve projeden eğitim alan öğrencilerin düşüncelerine yer verilen kısa bir filmle başladı. Daha sonrasında ise kapanış etkinlikleri dahilinde konuşmacı olarak katılan uzman tasarımcılar, akademisyenler ve Galata-Şişhane tarafında zanaat yapan ustaların bilgilerine yer verildi.

Ustaişi Beyoğlu Projesi Ağustos ayı içerisinde belirlenen bir tarihte, Beyoğlu Sergi Salonunda kapanış töreni düzenlenecek. Tören kapsamında projede yapılan eserler vatandaşların beğenisine sunulacak.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber