Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Asayiş 08 Temmuz 2018 - 16:28 Yorum: 0

Üsteğmen Çelik, göreve iade edildi

Elazığ'da 16 Temmuz 2016 tarihinde FETÖ/PDY paralel devlet yapılanması kapsamında görevinden ihraç edilen Üsteğmen Vural Çelik, 2 sene sonra görevine...

Üsteğmen Çelik, göreve iade edildi

Elazığ'da 16 Temmuz 2016 tarihinde FETÖ/PDY paralel devlet yapılanması kapsamında görevinden ihraç edilen Üsteğmen Vural Çelik, 2 sene sonra görevine iade edildi.

Alınan bilgiye göre, 16 Temmuz 2016 tarihinde FETÖ/PDY soruşturması kapsamında bazı askerlerle birlikte Öğretmen Üsteğmen Vural Çelik'te, gözaltına alındı. Tutuklanan ve bir hafta sonra görevinden ihraç edilen Üsteğmen Çelik 6 ay sonra cezaevinden çıktı, 2017 yılının Temmuz ayında ise hakkında takipsizlik kararı verildi. Çelik, bugün yayımlanan KHK ile yaklaşık 2 senenin sonunda görevine iade edildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber