Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
02:56 Yüksekova’da gökyüzünde ışık saçan cisim cep telefonu kamerasına yansıdı02:26 Bakan Özhaseki: "Deprem bölgesinde 300 binden fazla konut inşaatı devam edi...01:17 Ankara’da çimento tankerinin devrilerek yokuş aşağı kaydığı anlar kamerada01:06 Gaziantep’te yol ortasında silahla vurulmuş kadın cesedi bulundu00:59 Hamza Dağ: “Bıkmadan, usanmadan heyecanımı tüm İzmir’le paylaşacağım”00:48 Edirne’de gastronomi yolculuğu başladı00:43 Ümraniye’de iş yerinde korkutan yangın00:38 İzmir açıklarında 23 düzensiz göçmen kurtarıldı, 2 göçmen yakalandı00:37 Çöplük alanda çıkan yangın paniğe neden oldu00:34 Burdur’da su doldurma kavgasında 1 kişi bıçaklandı00:30 Kızılay Başkanı Hatay’da depremzedelerle iftar sofrasında buluştu00:21 Avcılar’da koca dehşeti: Eşini silahla vurarak öldürdü00:17 YSK: “Oy sayımında iftar molası olmayacak”00:14 İskenderun’da hafif ticari araç ile motosiklet çarpıştı: 2 yaralı23:38 Ağrı İl Emniyet Müdürlüğü, Mahalli İdareler seçimleri için hazır23:23 Karşıyaka, stadyum için taraftar mitingi düzenledi23:23 Bakan Tunç: "Mehmet Selim Kiraz’a sıkılan kurşun Türkiye’ye sıkılan kurşund...23:20 Kastamonu’da inşaat kenarında erkek cesedi bulundu23:11 DTSO’da “Gençlerin Dijital Sektörlerde İstihdamın Artırılması Projesi” düze...23:01 Bakan Yerlikaya: "Beraberliğimize, kim yan bakıyorsa biz de onlara düz baka...
Sami Er
Ekonomi 18 Haziran 2017 - 12:08 Yorum: 0

Üstün Lezzet ödüllü Maraş dondurması İzmir’de tanıtıldı

Türkiye'nin ilk ve tek "Üstün Lezzet" ödüllü dondurması unvanına sahip Maraş dondurması Maraşım, İzmir'de düzenlenen etkinlikle vatandaşlara tanıtıldı.

Üstün Lezzet ödüllü Maraş dondurması İzmir’de tanıtıldı

Türkiye'nin ilk ve tek "Üstün Lezzet" ödüllü dondurması unvanına sahip Maraş dondurması Maraşım, İzmir'de düzenlenen etkinlikle vatandaşlara tanıtıldı. "Maraşım ile Ramazan Şenliği" adlı etkinliğe vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Golf Dondurma'nın "Maraşım ile Ramazan Şenliği" adı altında düzenlediği etkinlik Bornova Büyük Park'ta yapıldı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte yapılan çeşitli aktiviteler ve yarışmalarla vatandaşlara keyifli bir Ramazan akşamı yaşatıldı. Kahramanmaraş'ın keçi sütünden yapılan geleneksel dondurması "Maraşım', vatandaşlara baş rollerini Kemal Sunal, Şener Şen ve Halit Akçatepe gibi Türk sinemasının unutulmaz yıldızlarının oynadığı "Süt Kardeşler" filmi gösterimiyle dağıtıldı.

'Maraşım dondurmasının tadını keçi sütü ve Ahir Dağları'ndan gelen sahlepten aldığını söyleyen Golf Pazarlama Müdürü Özge Şahin, amaçlarının dondurmasının özelliklerini halkla buluşturmak olduğunu belirtti. Şahin, "Maraşım dondurması olarak önce İstanbul'da, sonra Ankara'da, şimdi de İzmir'de Ramazan şenlikleri gerçekleştiriyoruz. Bundan sonra haftaya Bursa'da, ondan sonraki haftada bayramın 2'nci günü Bodrum'da büyük bir Ramazan şenliğimiz olacak. Bizim buradaki amacımız Maraşım dondurmasının özelliklerini halkla buluşturmak. Tanıtımlar yapmak, oyunlar oynayarak Maraşım dondurmasının özelliklerini ön plana çıkarmak. Maraşım markası, Golf olarak bizim gurur duyduğumuz bir marka. Çünkü özellikleriyle tüketicisiyle buluşması gereken bir marka. Maraşım dondurması içindeki keçi sütüyle, geleneksel üretim tekniğiyle, Maraş'ta üretilen tüm ürünleriyle aslında yediden yetmişe geniş bir ürün çeşitliliği sunuyor. Bir diğer özelliği ise lezzeti. Lezzeti de hem kıvamından geliyor hem de Ahir Dağları'ndan gelen sahlepinden geliyor" dedi.

"Egeli Maraşım'ı seviyor"

Egeliler'in Maraş dondurmasını severek yediğini ifade eden Golf Ege Bölge Müdürü Mehmet Ali Fırat ise, Egeliler'in Maraşım dondurmasını sevmesinin en büyük nedeninin keçi sütü olduğunu söyledi. Fırat, "Biliyorsunuz yüzde yüz keçi sütünden yapılıyor olması onu tercih ettiriyor. Gerçek bir Maraş dondurması olduğu için çocukların da tüketmesi gereken ve kemik gelişimine faydalı bir dondurma. Yüzde yüz Maraş olması için de Maraş'ta bir fabrika kurduk. Oranın sahlepi ve keçi sütüyle yapılıyor, bu yüzden severek tüketiyor insanlar. Özellikle Ege bu konuda damak tadına düşkündür ve onlar da beğenerek tüketiyorlar" diye konuştu.

'Maraşım'dan birbirinden güzel tatlar

Maraşım , Ramazan'a özel olarak dondurmasını tatlı ile yemeyi seven vatandaşlar için irmik tatlısı, ayva tatlısı, kabak tatlısı, ekmek kadayıfı ve tel kadayıf gibi geleneksel tatlar hazırladı. Bu enfes tatlılar, muhteşem Maraşım sade dondurma ile daha da lezzetlenerek tüketiciyle buluştu. Türkiye'nin farklı illerinde gerçekleşen "Maraşım ile Ramazan Şenlikleri", 24 Haziran Cumartesi Bursa Kent Meydanı ve 26 Haziran Pazartesi Bodrum İskele Meydanı'nda devam edecek. Ramazan Şenlikleri'nde Maraşım katılımcılara eğlenceli bir akşam yaşatırken, aynı zamanda beğeniye sunduğu yeni ürünlerinden irmik tatlılı sade dondurma ikramı ile de tüm aile bireylerinin gönüllerini bir kez daha fethedecek.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber