Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 24 Haziran 2016 - 11:18 Yorum: 0

Utku Çakırözer Huzurevinde Verilen İftara Katıldı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, merhum Hacı Süleyman Çakır'ın adını taşıyan Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon...

Utku Çakırözer Huzurevinde Verilen İftara Katıldı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, merhum Hacı Süleyman Çakır'ın adını taşıyan Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nde verilen iftar yemeğine katıldı.

Çakır'ın en yakını olan aile büyüğü Müslime Çakır ile oğulları Reşat ve Süleyman Çakır tarafından verilen iftar yemeğinde yaşlılarla buluşan Çakırözer, onlarla sohbet ederek moral verdi. Eskişehir'e büyük katkıları olan ve her zaman hayırla anılan Hacı Süleyman Çakır tarafından yaptırılan huzurevinde olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren CHP milletvekili, değerli büyüklerle bir arada bulunmaktan da ayrı bir mutluluk duyduğunu ifade etti. Tecrübeli büyüklerden öğrenecek çok şey olduğunu belirten Çakırözer, "Siz değerli büyüklerimiz, gecenizi gündüzünüze katarak büyük özverilerle bu ülkeye yıllarca yıl hizmet ettiniz. Sizlerin hayatlarını huzurlu ve sağlıklı olarak sürdürebilmeniz için hiçbir fedakarlıktan kaçınamayız. Sizlerin bir evladı olarak her zaman yanındayız" dedi.

Bir toplumun çağdaşlığı ve gelişmişliğinin yaşlılara verdiği önemle de belli olacağının da altını çizen Çakırözer, "Burada bulunan büyüklerimizin yaşadığı memnuniyet bizleri de çok mutlu ediyor. Huzurevindeki çalışmalar sırasında sizlerden desteğini esirgemeyen, emeği geçen tüm yönetici ve personel arkadaşlarıma teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Çakırözer, Hacı Süleyman Çakır'ı da yaptığı katkılar dolayısıyla bir kez daha şükran ve rahmetle andığını sözlerine ekledi.

Utku Çakırözer Huzurevinde Verilen İftara Katıldı

Utku Çakırözer Huzurevinde Verilen İftara Katıldı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber