Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Türkiye 10 Aralık 2017 - 21:33 Yorum: 0

Uvalin: “Avrupa Şampiyonu’na karşı oynamak zordu”

Yeşilgiresun Belediyespor Mihailo Uvalin, Fenerbahçe karşısında istedikleri oyunu gösteremediklerini ve Avrupa Şampiyonu bir takıma karşı oynamanın kendileri...

Uvalin: “Avrupa Şampiyonu’na karşı oynamak zordu”

Yeşilgiresun Belediyespor Mihailo Uvalin, Fenerbahçe karşısında istedikleri oyunu gösteremediklerini ve Avrupa Şampiyonu bir takıma karşı oynamanın kendileri için onur verici olduğunu söyledi.

Yeşilgiresun Belediyespor, Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nin 10. haftasında deplasmanda Fenerbahçe Doğuş'a 85-72 mağlup oldu. Karşılaşma sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Yeşilgiresun Belediyespor Başantrenörü Mihailo Uvalin, "Bizim için Avrupa Şampiyonu'na karşı oynamak büyük onurdu. Buraya kaybetmeye gelmedik tabii ki. En iyisini göstermeye çalıştık ama yeterli olmadı. Maçın bazı yerlerinde enerjimiz düştü. Genel olarak baktığımızda Fenerbahçe'ye karşı oynamak zordu. Bir kez daha ev sahibi takıma teşekkür ediyorum ve onlara başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber