Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Türkiye 24 Şubat 2022 - 12:04 Yorum: 0

Uyarı işareti konulmayan çukur tehlike saçıyor

Eskişehir'de bir kaldırımda etrafında uyarı işareti olmayan çukur, vatandaşlar için tehlike saçıyor.

Uyarı işareti konulmayan çukur tehlike saçıyor

Eskişehir'de bir kaldırımda etrafında uyarı işareti olmayan çukur, vatandaşlar için tehlike saçıyor.

Odunpazarı ilçesine bağlı İstiklal Mahallesi Nurgül Sokak'ta bir apartmanda kanalizasyon arızası nedeniyle kaldırımda kazılan yaklaşık 1 buçuk metre derinliğindeki çukur, risk taşıyor. İddiaya göre tesisat şirketinin kazdığı yaklaşık 3 metre uzunluğunda ve bir buçuk metre derinliğindeki çukurun çevresinde hiçbir uyarı levhası bulunmaması, bölge halkının tepkisini çekti. Kaldırımı tamamen işgal eden çukur nedeniyle yoldan yürümek zorunda bırakılan yayalar olabilecek faciaların önüne geçilmesi konusunda yetkililere seslendi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber