Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Eğitim 18 Temmuz 2018 - 12:58 Yorum: 0

Uygulamalı girişimcilik eğitimlerine başvurular başladı

Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Türker Ateş, İş Kurumu ve KOSGEB işbirliğiyle gerçekleştirilecek olan uygulamalı girişimcilik eğitimlerinden...

Uygulamalı girişimcilik eğitimlerine başvurular başladı

Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Türker Ateş, İş Kurumu ve KOSGEB işbirliğiyle gerçekleştirilecek olan uygulamalı girişimcilik eğitimlerinden ilk ikisi için başvuruların alınmaya başladığını bildirdi.

Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Türker Ateş, TSO ve İş Kurumu işbirliğiyle, KOSGEB destekli olarak gerçekleştirilecek olan uygulamalı girişimcilik eğitimleri hakkında açıklamada bulundu. Ateş tarafından yapılan açıklamada girişimcilik eğitimlerinin KOSGEB internet sitesinde başvuruya açıldığı bildirildi.

Birisi hafta içi, diğeri hafta sonu olmak üzere ilk etapta iki eğitim için başvuruların KOSGEB internet sitesi üzerinden alınmaya başladığını söyleyen TSO Başkanı Ateş, "Hafta içi gerçekleştirilecek eğitimin 30 Temmuz - 2 Ağustos tarihleri arasında 4 gün süreyle, hafta sonu gerçekleştirilecek eğitimin ise 4-5-11-12 Ağustos tarihlerinde yine 4 gün süreyle Ticaret ve Sanayi Odası eğitim salonlarında yapılacak. Eğitimlere başvurmak isteyen girişimci adayları KOSGEB internet sitesi üzerinde yer alan "uygulamalı girişimcilik eğitimi duyuruları" üzerinden Bolu ilini seçerek eğitimlere başvurabilir. Başvurular kişiler tarafından e-devlet sistemi üzerinden de yapılabilir. Başvuru sayfasında konuyla ilgili yönlendirme bulunuyor. Eğitimler için belirlenen kontenjanların 25'er kişi ile sınırlı" dedi.

30 Temmuz'da başlayacak olan eğitimin son başvuru tarihinin 24 Temmuz 2018, 4 Ağustos'ta başlayacak olan ikinci eğitimin ise son başvuru tarihinin 29 Temmuz 2018 olduğunu da belirten Ateş, bilgi ve yönlendirme desteği için girişimci adaylarının TSO Genel Sekreterliği ile iletişime geçebileceklerini sözlerine ekledi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber