Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 08 Ekim 2016 - 14:53 Yorum: 0

Uygulamalı girişimcilik kursları devam ediyor

Kütahya'nın Tavşanlı İlçesinde kendi işini kurmak ve bu noktada da KOSGEB desteği almak isteyen girişimciler için Tavşanlı Belediyesi, İş-Kur ve KOSGEB...

Uygulamalı girişimcilik kursları devam ediyor

Kütahya'nın Tavşanlı İlçesinde kendi işini kurmak ve bu noktada da KOSGEB desteği almak isteyen girişimciler için Tavşanlı Belediyesi, İş-Kur ve KOSGEB işbirliğiyle kurslar düzenleniyor. Tavşanlı Belediyesi, İŞ-KUR ve KOSGEB işbirliği ile düzenlenen Uygulamalı Girişimcilik Kursları (UGE) sürüyor. 2016'nın 5. kursu için Belediye İnsan Kaynakları Müdürlüğü'nde mülakat yapıldı. Düzenlenen kurslar sonunda kendi işini kurmak isteyenler önemli desteklemelerden yararlanma imkanı yakalıyor.

Pazartesi itibariyle başlayacak olan UGE kursuna 25 kursiyer iştirak edecek. Kurslar; Mesleki Eğitim Merkezi'nde, Müdürü Cenap Fillikçioğlu tarafından verilecek.

Kursların sonunda başarılı olan kursiyerlere sertifika takdim edilecek.

Bu arada Kasım ayında 2 kurs daha düzenlenecek. Bu kurslara katılmak isteyenler için Tavşanlı Belediyesi İnsan Kaynakları Müdürlüğü'nde müracaatlar alınmaya başlandı. (Tİ - EFE)

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber