Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 01 Eylül 2016 - 15:18 Yorum: 0

Uysal, GMİS’i ziyaret etti

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Genel Maden İşçileri Sendikası'na (GMİS) bir nezaket ziyaretinde bulundu ve GMİS Genel Başkanı Ahmet Demirci...

Uysal, GMİS’i ziyaret etti

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Genel Maden İşçileri Sendikası'na (GMİS) bir nezaket ziyaretinde bulundu ve GMİS Genel Başkanı Ahmet Demirci ile Genel Mali Sekreter Adnan Tıska ile görüştü.

Göreve seçilmelerinin ardından Ereğli'ye hizmet edebilmek için gece gündüz çalıştıklarını belirten Uysal, "GMİS'e bir nezaket ziyaretinde bulunuyoruz. Ülkemizin önde gelen sendikalarından biri olan GMİS ile diyaloğa ve işbirliğine önem veriyoruz. Bizler de göreve seçildiğimiz günden bugüne Ereğli'ye, Ereğli halkına hizmet edebilmek için gece gündüz çalışıyoruz. Bu amaçla hayata geçirdiğimiz projelerimizin yanı sıra yeni projelerimiz de var" dedi.

GMİS Genel Başkanı Ahmet Demirci de Uysal'ın ziyaretinden memnuniyet duyduklarını belirterek, "Sayın Uysal'a ziyareti nedeniyle teşekkür ediyoruz" dedi. Uysal, Demirci ve Tıska, Zonguldak, bölge ve ülke ile projeler hakkında görüş alışverişinde bulundular.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber