Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 23 Ocak 2017 - 15:58 Yorum: 0

Uyuşturcuyla mücadele için kurulan GADEM, ABD’ye örnek oluyor

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından açılan Gençlik ve Aile Destek Merkezi'nin (GADEM) alkol ve madde bağımlılığı ile mücadelesi uluslararası vakıfların...

Uyuşturcuyla mücadele için kurulan GADEM, ABD’ye örnek oluyor

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından açılan Gençlik ve Aile Destek Merkezi'nin (GADEM) alkol ve madde bağımlılığı ile mücadelesi uluslararası vakıfların dikkatini çekmeye başladı.

Amerika Birleşik Devletleri'nde kurulan C4 Recovery Solutions Vakfı'nın Türkiye temsilcisi, ayrıca İstanbul Toplumsal Gelişim Derneği Başkanı Çiğdem Sönmez ve ekibi Bursa'ya gelerek, GADEM'i ziyaret etti. GADEM sorumlusu Sosyolog Gökhan Öztürk ve merkez çalışanları, yürüttükleri faaliyetler hakkında ziyaretçilere bilgi verdi.

İstanbul'da Beylikdüzü ve Avcılar Belediyesi tarafından açılan merkezlere danışmanlık hizmeti sunduklarını ve verilen hizmetin standart ve kalitesini arttırmaya yönelik çalışmalar yaptıklarını belirten Çiğdem Sönmez, GADEM'in çok fazla bir geçmişi olmamasına rağmen bütün Türkiye'ye örnek olması gerektiğini belirtti.

C4 Recovery Splutins tarafından bağımlılık alanında çalışan uzmanlara yönelik sundukları imkanları anlatan Çiğdem Sönmez, bilhassa uzmanların yabancı dil eğitimi almalarını sağlayarak, uluslararası çalışmaların önemli olduğunu vurguladı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber