Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 17 Temmuz 2018 - 14:28 Yorum: 0

Uyuşturucu bağımlısı sanık: “Cezaevine girdim uyuşturucudan kurtuldum, Allah’a şükrediyorum”

Kastamonu'da uyuşturucudan yargılanan sanık, 10 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Uyuşturucu bağımlısı sanık: “Cezaevine girdim uyuşturucudan kurtuldum, Allah’a şükrediyorum”

Kastamonu'da uyuşturucudan yargılanan sanık, 10 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Sanık, savunmasında cezaevine girdikten sonra uyuşturucudan kurtulduğunu ve bunun için Allah'a şükrettiğini söyledi.

Geçtiğimizin yılın Ağustos ayında iddialara göre Düzce'den Kastamonu'ya gelen ve bir ihbar sonucunda Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde gözaltına alınan B.C., üzerinde 142 adet extacy uyuşturucu madde ile yakalandı. Tutuklanarak cezaevine gönderilen B.C. hakkında "uyuşturucu madde kullanımı ve ticaretini yapma" suçundun Kastamonu Ağır Ceza Mahkemesinde dava açıldı. Davanın karar duruşmasında tutuklu sanık B.C., uyuşturucu ticareti yapmadığını iddia ederek, "Ben, uyuşturucu ticareti yapmadım, yapmayı da düşünmedim. Ben insanlara zehirli madde vererek özgürlüğümü tehlikeye atmam. Satmak gibi bir amacım olsaydı yaşadığım şehirde satardım. Benim tek zaafım bu maddeyi kullanıyor olmak. Böyle bir suçtan dolayı da yargılandığım için utanıyorum" dedi.

Uyuşturucu madde alımını bıraktıktan sonra üç ayda ancak kendisine gelebildiğini söyleyen B.C., "Kendimi çok suçlu hissediyorum. Yüce mahkemenizi böyle bir suçtan dolayı meşgul ettiğimden dolayı da çok pişmanım. Bundan sonra da hakkımı savunmak için mahkemeye gelmeyeceğim" diye konuştu.

Allah'a uyuşturucudan kurtulduğu için şükrettiğini belirten B.C., "Demek ki bu maddeden kurtulmak için cezaevine girmek gerekiyormuş" şeklinde konuştu.

11 aydır tutuklu olduğunu anlatan B.C., uyuşturucu madde ticareti yapmadığını belirterek, tahliyesini istedi.

Mahkeme heyeti, uyuşturucu madde ticareti yaptığı gerekçesiyle sanık B.C.'yi 10 yıl hapis cezasına çarptırarak tutukluluğunun devamına karar verdi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber