Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Asayiş 03 Mart 2021 - 16:58 Yorum: 0

"Uyuşturucu kullanıyorum" dedi, cezayı yedi

Kayseri'de "uyuşturucu ticareti yapmak" suçundan tutuklu yargılanan şahsa, 15 yıl 8 ay hapis ve 31 bin TL para cezası verildi.

'Uyuşturucu kullanıyorum' dedi, cezayı yedi

Kayseri'de "uyuşturucu ticareti yapmak" suçundan tutuklu yargılanan şahsa, 15 yıl 8 ay hapis ve 31 bin TL para cezası verildi.

Kayseri 1. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen duruşmada, tutuklu sanık A.Ş., Sesli ve Görüntülü Bilişim Sistemi (SEGBİS) ile hazır bulunurken, sanık avukatı da duruşmaya katıldı. Mahkeme heyetine savunmasını yapan sanık A.Ş., " Ben uyuşturucu kullanıyorum ancak uyuşturucu satmıyorum. Ben uyuşturucuyu 12 sene önce Belçika'da içmeye başladım. Ben "arkadaşım krizdeyim" dediği için uyuşturucu verdim. Herhangi bir para almadım. Zaten benim paraya ihtiyacımda yok. Beraatıma karar verilmesini talep ediyorum" dedi.

Mahkeme heyeti yapılan yargılama sonucunda, tutuklu sanık A.Ş.'ye "uyuşturucu ticareti yapma" suçundan 15 yıl 8 ay hapis cezası ve 31 bin TL para cezası verilmesine hükmetti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber