Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Asayiş 23 Şubat 2017 - 12:33 Yorum: 0

Uyuşturucu madde sanığı bu sefer de çalışanından özür diledi

Eskişehir tarihinin 164 kilo 242 gram ile yakalanan en yüklü uyuşturucu madde sanığı, bir önceki duruşmada "Türkiye'den özür dilerim" açıklamasının...

Uyuşturucu madde sanığı bu sefer de çalışanından özür diledi

Eskişehir tarihinin 164 kilo 242 gram ile yakalanan en yüklü uyuşturucu madde sanığı, bir önceki duruşmada "Türkiye'den özür dilerim" açıklamasının ardından bugünkü duruşmada da tutuklu diğer sanıktan da özür dileyerek, "Onun bir suçu yok" dedi.

Eskişehir Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şubesi ekipleri, Doğu illerinden getirdiği uyuşturucu maddenin sevkiyatını yapan bir tırı 8 Haziran 2016 günü kent merkezi girişinde durdurmuş, aracın yedek lastikleri içerisine gizlenmiş 320 paket halinde toplam 164 kilo 242 gram eroin maddesi ele geçirmişti. Olay sonrasında ekipler sürücü Orhan S. ile yanında oturan Murat Ç.'yi gözaltına almış, sanıklar çıkarıldıkları mahkemece tutuklanmıştı.

Yurt içi değerinin 8 milyon 200 bin, yurt dışı değerinin de 2 milyon 500 bin Euro olduğunu belirlenen uyuşturucu madde ile ilgili sanıkların yargılanmalarına 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde devam edildi. Duruşmaya tutuklu sanıkların yanı sıra yakınları ve avukatları katıldı.

Duruşmada konuşan tutuklu sanık Orhan S., yanında muavin olarak çalışan diğer tutuklu sanık Murat Ç.'in bir suçunun olmadığını ileri sürerek, "Murat'ı bu işe ben bulaştırdığım için ondan özür dilerim. Özürlü bir çocuğu varmış, onun bir suçu yok. Yanımda çalıştığı için ceza almasını istemem" dedi.

Diğer sanık Murat Ç. ise pişman olduğunu belirtti.

Mahkeme heyeti, sanıkların tutukluluk hallerinin devamına karar verirken eksikliklerin giderilmesi için duruşmayı ileri bir tarihe erteledi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber