Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 25 Şubat 2022 - 19:33 Yorum: 0

Uyuşturucu operasyonunda 1 şüpheli tutuklandı

Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde polisin uyuşturucu ticaretinin önlenmesine yönelik yaptığı çalışmada yakalanan 3 şüpheliden 1'i çıkarıldığı...

Uyuşturucu operasyonunda 1 şüpheli tutuklandı

Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde polisin uyuşturucu ticaretinin önlenmesine yönelik yaptığı çalışmada yakalanan 3 şüpheliden 1'i çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, Elbistan İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekiplerinin yaptığı çalışma sonucu Ö.R.K. adlı şahıs 0,69 gram metamfetamin adlı sentetik uyuşturucu ile suçüstü yakalandı. Şüphelinin verdiği ifade doğrultusunda bir evde arama yapan narkotik ekipleri, 2 parça halinde toplam 32.40 gram metamfetamin, 28.49 gram sentetik kannabinoid ile 2.65 gram esrar maddesi ele geçirdi. Ayrıca ikamette 1 adet ruhsatsız otomatik tüfek ve 1 adet kurusıkı tabanca ile silaha ait fişek bulunarak el konuldu. İkamette bulunan M.S. ve E.S. adlı şüpheliler gözaltına alınarak işlemleri için emniyete götürüldü. Ö.R.K. ve E.S. adlı şüphelilere uyuşturucu madde kullanmak suçundan adli işlem yapıldı.

Uyuşturucu madde ticareti yapmak suçlamasıyla Elbistan Adliyesi'ne sevk edilen M.S. adlı şüpheli ise, Sulh Ceza Hakimliğinde hakim karşısına çıktı. Şüpheli, tutuklanarak Elbistan E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna gönderildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber