Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 25 Mart 2017 - 02:13 Yorum: 0

Uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 4 kişi tutuklandı

Eskişehir'de 150 polisin katılımı ile düzenlenen uyuşturucu operasyonu sonucu gözaltına alınan 5 kişiden 4'ü tutuklanırken, 1'i ise adli kontrol şartı...

Uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 4 kişi tutuklandı

Eskişehir'de 150 polisin katılımı ile düzenlenen uyuşturucu operasyonu sonucu gözaltına alınan 5 kişiden 4'ü tutuklanırken, 1'i ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu İle Mücadele Şubesi tarafından düzenlenen operasyona toplam 150 polis katıılmıştı. Operasyonda 11 eve eş zamanlı girilirken, yapılan aramada 5 adet ruhsatsız pompalı tüfek, 27 adet fişek, 1 adet kuru sıkı tabanca, 1 adet kılıç ile 2,5 gram esrar maddesi ele geçirilmişti. Olayla ilgili Engin.E. (41), Anıl.Y. (41), Şahin.G. (31), Ramazan.Ç. (30) ve Raif.K. (29) gözaltına alınmıştı. 5 şüpheli, sorgulamalarının tamamlanmasından sonra adliyeye sevk edildi. Çıkarıldıkları mahkemece bugün 5 şahıstan 4'ü tutuklandı. Anıl.Y. ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber