Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 17 Ekim 2016 - 14:08 Yorum: 0

Uyuşturucu sanığından güldüren istek

Adana'da trene çanta dolu uyuşturucuyu koyan, daha sonra uyuşturucu içmek için trenden inen ve yakalanarak uyuşturucu madde ticareti suçundan yargılanan...

Uyuşturucu sanığından güldüren istek

Adana'da trene çanta dolu uyuşturucuyu koyan, daha sonra uyuşturucu içmek için trenden inen ve yakalanarak uyuşturucu madde ticareti suçundan yargılanan tutuklu sanığın, mahkemede hakimden ceza isteği güldürdü. Mahkemede suçunu itiraf eden ve uyuşturucuların kendisine ait olduğunu söyleyen sanığın, "Uygun bir ceza verirseniz, işiniz rast gitsin" demesi, mahkeme heyetini ve duruşma salonunda izleyicileri güldürdü.

Kayseri 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davada tutuklu sanık E.V.(30) Adana'dan, tutuklu sanık C.B.(24) Ankara'dan Sesli ve Görüntülü Bilişim Sistemi (SEGBİS) ile hazır edilirken, Kayseri Kapalı Cezaevi'nde bulunan tutuklu sanık S.B.(38) ve avukatlar ise duruşma salonunda hazır bulundu.

"Adana'ya fuhuş için gittim"

Tutuklu kadın sanık S.B. mahkemede sorgu ve savunmasında, "Kesinlikle bu suçu kabul etmiyorum. İki sanığı da hiç tanımam. Ankara'da ikamet ederim. Adana'ya internetten tanıştığım İsmail isimli bir şahıs fuhuş yapmaya gittim. Geçimimi fuhuş yaparak sağlarım. Adana'da otele gittim, dinlendikten sonra o şahıs beni aldı, arabasında ilişkiye girdik. Yorgun olduğum için Ankara'ya tren ile dönmek istedim ve trene bindim. Trende bulunan çanta bana ait değildir, kimin olduğunu bilmiyorum, uyuşturucu hiç kullanmadım" diye konuştu.

Suçunu duruşma salonunda itiraf etti

Adana'dan görüntülü sistem ile duruşmaya katılan tutuklu sanık E.V. ise mahkemede suçunu itiraf ederek, "Ben 6.5 aydır içeride yatıyorum. Çok düşündüm ve söylüyorum, o çanta bana aittir. Ankara'da ikamet ediyorum. Adana'da Gül Bahçesi dedikleri bir semtten tanımadığım bir kişiden uyuşturucuları aldım. Tren garına gittim, uyuşturucu dolu çantayı trende bagaj kısmına koydum. Uyuşturucu bağımlısı olduğum için tuvalete uyuşturucu içmeye gittim. Geldiğimde tren yoktu, gitmişti. Diğer iki sanığı tanımam" diye konuştu.

Diğer sanık C.B. de Adana'da esnaflık yaptığını, uyuşturucu madde bulunan poşetlerde parmak izinin çıkmasının esnaf olmasından kaynaklandığını söyledi.

Sanıktan güldüren istek

Mahkemede suçunu itiraf eden ve uyuşturucuların kendisine ait olduğunu söyleyen sanığın, "Uygun bir ceza verirseniz, işiniz rast gitsin" demesi, mahkeme heyetini ve duruşma salonunda izleyicileri güldürdü.

Cumhuriyet Savcısı'nın mütalaasında 3 sanığın da "uyuşturucu madde ticareti" suçundan cezalandırılmasını talep etmesi üzerine mahkeme heyeti, mütalaaya cevap vermek için süre isteyen sanık avukatlarına süre verilmesine karar vererek, duruşmayı erteledi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber