Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 09 Temmuz 2018 - 10:33 Yorum: 0

Uyuşturucu satan suç örgütlerine operasyon: 14 tutuklama

İzmir'de, uyuşturucu ticareti yaptığı tespit edilen iki ayrı suç örgütüne yönelik özel harekat polisleri de olmak üzere 130 polisin düzenlediği operasyonda,...

Uyuşturucu satan suç örgütlerine operasyon: 14 tutuklama

İzmir'de, uyuşturucu ticareti yaptığı tespit edilen iki ayrı suç örgütüne yönelik özel harekat polisleri de olmak üzere 130 polisin düzenlediği operasyonda, yüklü miktarda uyuşturucu madde ele geçirildi. Suç örgütleriyle bağlantı olan 14 kişi ise tutuklanarak cezaevine konuldu.

İzmir İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu madde ticareti yaptıkları tespit edilen iki ayrı suç örgütüne yönelik operasyon yaptı. İzmir merkezli, Torbalı ve Konak ilçelerinde bulunan 5 farklı mahalle ile İstanbul ve Ağrı illerinde gerçekleştirilen eş zamanlı ve planlı operasyona 130 polis katıldı. Operasyon iki hava aracıyla havadan da takip edilirken, dedektör köpekler ve özel harekat polisleri de operasyona katıldı.

Operasyonda 11 kişi yakalanırken, 8 kilo 800 gram metamfetamin, 1 kilo 800 gram sentetik kannabinoid (bonzai vb.), 451 adet ekstasy, 1 adet ruhsatsız tabanca, 1 adet ruhsatsız tüfek, 35 adet tabanca fişeği ve 1 adet hassas terazide ele geçirildi.

İşlemlerinin ardından adli mercilere sevk edilen 11 şüpheli şahıstan 5'i ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı, 6 şüpheli şahıs ise tutuklandı. Örgüt faaliyeti çerçevesinde uyuşturucu madde ticareti yapan suç örgütleri ile bağlantılı 14 zanlınında tutuklandığı bildirildi.

Uyuşturucu satan suç örgütlerine operasyon: 14 tutuklama

Uyuşturucu satan suç örgütlerine operasyon: 14 tutuklama

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber