Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Asayiş 18 Ekim 2019 - 14:53 Yorum: 0

Uyuşturucu satıcılarına hapis cezası

Eskişehir'de uyuşturucu ticareti yaptıkları gerekçesiyle haklarında dava açılan 4 sanıktan biri 15 yıl 7 ay 15 gün, başka bir uyuşturucu davasında...

Uyuşturucu satıcılarına hapis cezası

Eskişehir'de uyuşturucu ticareti yaptıkları gerekçesiyle haklarında dava açılan 4 sanıktan biri 15 yıl 7 ay 15 gün, başka bir uyuşturucu davasında ise bir sanık 12 yıl 6 ay ile cezalandırıldı.

Eskişehir 3. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen davanın karar duruşmasında 1'i tutuklu 4 sanık ile avukatları hazır bulundu. Haklarındaki suçlamaları reddeden sanıklar tahliye ve beraatlerini talep etti. Mahkeme heyeti, tutuklu sanık E.Y.'yi "uyuşturucu ticareti yapmak" suçundan 15 yıl 7 ay 15 gün hapisle cezalandırırken, 3 sanığın ise beraatine karar verdi.

3. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen başka bir uyuşturucu davasında ise sanık N.K. 12 yıl 6 ay hapis cezası alırken, 1 tutuksuz sanık ise beraat etti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber