Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 23 Mart 2017 - 14:38 Yorum: 0

Uyuşturucu satıcılarına operasyon: 4 tutuklama

İzmir'in Konak ve Çiğli ilçesinde uyuşturucu ticareti yapanlara yönelik yapılan operasyonlarda gözaltına alınan 4 kişi çıkarıldıkları mahkeme tarafından...

Uyuşturucu satıcılarına operasyon: 4 tutuklama

İzmir'in Konak ve Çiğli ilçesinde uyuşturucu ticareti yapanlara yönelik yapılan operasyonlarda gözaltına alınan 4 kişi çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı.

Uyuşturucu İle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri İzmir genelinde uyuşturucu madde ticareti yapan şahısların yakalanmasına yönelik çalışma başlattı. Çalışmalar kapsamında Konak ilçesinde bulunan bir ev ile bir araçta ve Çiğli ilçesinde bulunan bir araçta uyuşturucu ticareti yapıldığı bilgisini alan ekipler harekete geçti. Uyuşturucu İle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri Konak'ta bulunan eve ve Çiğli'de bulunan araca operasyon yaptı. Yapılan operasyon neticesinde 24 adet satışa hazır hale getirilmiş bonzai ile 5 kilo 400 gram esrar maddesi ele geçirilirken İ.U. (37) ve O.E. (46) gözaltına alındı.

Çiğli ilçesinde bulunan araç ise ekiplerin "dur" ihtarına uymayıp, ekip otolarına çarparak kaçtı. Yaşanan kısa süreli kovalamaca neticesinde araç durdurularak araçta bulunan K.Ö. (35) ve M.E. (50) gözaltına alındı. Kovalamaca sırasında araçtan atılan poşet içerisinde 1 kilo 310 gram esrar maddesi ele geçirildi.

Gözaltına alınan 4 kişi ifadelerinin ardından sevk edildiği mahkemece tutuklandı.

Uyuşturucu satıcılarına operasyon: 4 tutuklama

Uyuşturucu satıcılarına operasyon: 4 tutuklama

Uyuşturucu satıcılarına operasyon: 4 tutuklama

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber