Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Asayiş 11 Aralık 2018 - 20:53 Yorum: 0

Uyuşturucu satıcısı yakalandı

TEKİRDAĞ (İHA) – Tekirdağ'da polis tarafından düzenlenen operasyonda uyuşturucu ticareti yapma suçundan hakkında yakalama emri olan ve 4 yıl 2 ay kesinleşmiş...

Uyuşturucu satıcısı yakalandı

TEKİRDAĞ (İHA) – Tekirdağ'da polis tarafından düzenlenen operasyonda uyuşturucu ticareti yapma suçundan hakkında yakalama emri olan ve 4 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir kişi yakalandı.

Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından Kapaklı ilçesindedüzenlenen operasyonda, uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapma veya sağlama suçundan hakkında kesinleşmiş 4 yıl 2 ay hapis cezası bulunan A.Y. isimli şahıs yakalandı. Polis ekipleri tarafından gözaltına alınan şahıs, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber