Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 24 Nisan 2018 - 18:38 Yorum: 0

Uyuşturucu taciri 8 kişi tutuklandı

Eskişehir'de uyuşturucu ticareti yapmak suçundan gözaltına alınan 10 şüpheliden 8'i tutuklandı.

Uyuşturucu taciri 8 kişi tutuklandı

Eskişehir'de uyuşturucu ticareti yapmak suçundan gözaltına alınan 10 şüpheliden 8'i tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri tarafından gözaltına alınan 10 şüphelinin sorgusu tamamlandı. Öğle saatlerinde adliyeye sevk edilen şüphelilerden M.K.S., K. T., İ.G., B.S., H.B., İ.B., İ.K. ve M.E. tutuklanırken diğer iki kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Eskişehir Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerinin düzenlediği ve Özel Harekat Polislerinin de destek verdiği uyuşturucu operasyonunda 10 kişi yakalanarak gözaltına alındı. Narkotik köpeklerinin de kullanıldığı operasyonda gözaltına alınan şahısların ev, iş yeri ve araçlarında yapılan incelemelerde, 1 kilo 47 kilogram skunk, 574,62 gram bonzai, 910 uyuşturucu hap, 6,69 gram toz hap, 4,2 gram esrar, yavşan otu, sinek ilacı, çakmak gazı, uçak benzini, ruhsatsız 2 tabanca, 12 mermi, 1 pompalı tüfek, 208 fişek, 1 hassas terazi ile uyuşturucu satışından elde edildiği değerlendirilen 17 bin 350 lira ele geçirilmişti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber