Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 17 Ekim 2017 - 09:43 Yorum: 0

Uyuşturucu taciri kadın tutuklandı

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde uyuşturucu sattığı tespit edilen kadın tutuklandı.

Uyuşturucu taciri kadın tutuklandı

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde uyuşturucu sattığı tespit edilen kadın tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, Bağlık Mahallesi Küme Evler mevkiinde uyuşturucu satıldığı ihbarını değerlendiren İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri Bahar K. ve 13 yaşındaki kızı E.K.'yi gözaltına aldı. Polisin Bahar K.'nin evinde yaptığı aramada yaklaşık 30 fişek eroin ve çok sayıda hap ile bir adet tüfek ele geçirildi. Bahar K.'nin küçük yaştaki kızına da uyuşturucu sattırdığı öğrenilirken, geceyi nezarette geçiren kadın alınan ifadesinin ardından Çerkezköy Adliyesine sevk edildi.

Savcılıktaki ifadesinin ardından mahkemeye sevk edilen Bahar K., tutuklanarak Tekirdağ Cezaevine gönderilirken, 13 yaşındaki kızı da serbest bırakıldı. Öte yandan "uyuşturucu kraliçesi" olarak tanınan Bahar K.'nın eşinin de uyuşturucu ticaretinden cezaevinde olduğu öğrenildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber