Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 02 Eylül 2016 - 12:18 Yorum: 0

Uyuşturucu taciri Suriyeliler yakalandı

Kayseri'de Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda uyuşturucu taciri oldukları belirlenen 2 Suriye uyruklu...

Uyuşturucu taciri Suriyeliler yakalandı

Kayseri'de Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda uyuşturucu taciri oldukları belirlenen 2 Suriye uyruklu şahıs yakalanarak gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Kayseri Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda uyuşturucu sattıkları öğrenilen Suriye uyruklu A.H. ve Ö.T.'nin yakalandığı öğrenildi. Şahısların üst aramasında 45 gram takoz olarak bilinen esrar maddesi ile satışa hazır bonzai maddesinin ele geçirildiği öğrenildi.

Polis ekiplerinin yaptığı bir başka çalışmada ise uyuşturucu madde ticareti yaptığı belirlenen İ.B. isimli bir şahsın 7 fişek halinde satışa hazır 2 gram metamfetamin maddesi ile yakalandığı bildirildi.

Yetkililer, yakalanan zanlılar hakkında soruşturmanın başlatıldığını kaydetti.

Uyuşturucu taciri Suriyeliler yakalandı

Uyuşturucu taciri Suriyeliler yakalandı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber