Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 22 Ağustos 2017 - 15:28 Yorum: 0

Uyuşturucu tacirlerine operasyon

Emniyet Genel Müdürlüğü, uyuşturucu ile mücadele kapsamında son bir hafta içerisinde araçlarda ve ikametlerde yapılan aramada 10, sokak satıcılarına...

Uyuşturucu tacirlerine operasyon

Emniyet Genel Müdürlüğü, uyuşturucu ile mücadele kapsamında son bir hafta içerisinde araçlarda ve ikametlerde yapılan aramada 10, sokak satıcılarına yönelik yürütülen projeli çalışma kapsamında ise 151 şüphelinin gözaltına alındığını açıkladı.

Emniyet Genel Müdürlüğü, uyuşturucu ile mücadele kapsamında son bir hafta içerisinde yurt genelinde gerçekleştirilen operasyonlara ilişkin açıklamada bulundu. Açıklamaya göre;

Van, Ankara, Diyarbakır, İstanbul, Manisa, Mardin'de istihbari çalışmalar kapsamında araçlarda ve ikametlerde yapılan aramada 10 şüpheli gözaltına alındı. Yapılan tahkikat sonucunda 8 şüpheli tutuklandı. Yapılan bu aramalarda; 417 kilogram (kg) esrar, 157 kg likit eroin, 53 kg bonzai, 120 kg kimyasal madde, 24 kg amfetamin, 17 kg afyon sakızı, 10 kg metamfetamin ele geçirildi.

Sokak satıcılarına yönelik yürütülen projeli çalışma kapsamında gerçekleştirilen operasyonda 151 şüpheli gözaltına alınırken, 23 şüpheli tutuklandı. Yurt genelinde yürütülen bu operasyonlarda; 86 kg esrar, 7 kg eroin, 9 bin 985 adet ecstasy, 7 adet tabanca, bin 534 adet captagon, 405 adet Hint keneviri, 8.6 kg metamfetamin, 1 kg sentetik kannabinoid, 10 adet tüfek ve 21 gram kokain ele geçirildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber