Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 13 Mayıs 2016 - 14:48 Yorum: 0

Uyuşturucu Tacirlerine Polis İzin Vermedi

İzmir Narkotik Şubesi ekipleri, dört operasyonda 3 bin 851 ecstasy hap, 650 gram eroin, 5 gram kokain ve 150 gram bonzai ele geçirdi.

Uyuşturucu Tacirlerine Polis İzin Vermedi

İzmir Narkotik Şubesi ekipleri, dört operasyonda 3 bin 851 ecstasy hap, 650 gram eroin, 5 gram kokain ve 150 gram bonzai ele geçirdi. Polis ekiplerince yakalanan 7 şüpheliden 5'i tutuklandı.

İzmir genelinde uyuşturucu madde ticareti yapan şahısların yakalanmasına yönelik çalışma kapsamında; B.A.(16) ile N.F.Y.(25) ve E.A.(21) isimli şahıslar yakalandı. Operasyonda, toplam 3 bin 600 ecstasy hap, 10 gram esrar, 50 gram kokain ve 150 gram bonzai ele geçirildi. 18 yaşından küçük olan B.A. alınan ifadesinin ardından cumhuriyet savcılığında serbest kalırken, N.F.Y. ve E.A. tutuklandı.

EVDEN UYUŞTURUCU TİCARETİNE POLİS ENGELİ

Konak ilçesi Güzelyalı mahallesinde bulunan S.L.(33) isimli şahsın uyuşturucu maddeleri evinde sakladığı ve satışını yaptığı bilgisinin alınması üzerine yapılan operasyonda, S.L. yakalandı. S.L.'nin ikametinde yapılan aramada toplam 637 gram esrar ele geçirildi. Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen S.L., "Uyuşturucu ve uyarıcı madde imal ve ticareti" suçundan çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

POLİS GÖZ AÇTIRMADI

Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan iki operasyonla A.Ç.(38), U.T.(23) ve Z.U.(29) isimli şahıslar yakalanırken A.Ç.'nin üzerinde ve evinde 2.61 gram esrar, 2.95 gram kokain ve çok sayıda uyuşturucu maddeyi paketlemekte kullanılan kilitli şeffaf poşet, U.T. isimli şahsın üzerinde 251 ecstasy hap ele geçirildi. Z.U. isimli şahıs alınan ifadesinin ardından cumhuriyet savcılığında serbest bırakılırken, A.Ç. ile U.T. çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı.

Yapılan bu operasyonla birlikte Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından son 7 gün içeresinde 7'si okul önleri ve çevresinde olmak üzere toplam 13 uygulama gerçekleştirildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber