Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 24 Temmuz 2017 - 16:53 Yorum: 0

Uyuşturucu ticaretine tutuklama

Samsun'da uyuşturucu ticareti yaptığı iddia edilen bir kişi mahkemece tutuklandı.

Uyuşturucu ticaretine tutuklama

Samsun'da uyuşturucu ticareti yaptığı iddia edilen bir kişi mahkemece tutuklandı.

Olay, Samsun'un İlkadım ilçesinin Hürriyet Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Samsun Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu sattığı iddia edilen S.B.'yi (34) takibe aldı. S.B.'nin bir kişiye sattığı bonzai, şahıs içmeden ele geçirildi. Takibi sürdüren Narkotik dedektifleri, S.B.'nin bir kişiye daha bonzai sattığını belirledi. Satılan bonzaiyi de ele geçiren polis, S.B.'yi sakladığı 4 paket bonzai ile yakaladı. Yapılan araştırma sonucu S.B. ile bağlantısı olduğu iddia edilen T.Ç.(40) de yakalanarak gözaltına alındı.

Polisteki sorguları tamamlanan 2 kişi "uyuşturucu ticareti" suçundan bugün Samsun Adliyesine sevk edildi. Savcıya ifade veren T.Ç. serbest bırakılırken, nöbetçi mahkemeye sevk edilen S.B. ise tutuklanarak Samsun Kapalı Cezaevine gönderildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber