Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 22 Ocak 2018 - 18:13 Yorum: 0

Uyuşturucu yakıt deposunun kapağından çıktı

Muğla'nın Fethiye ilçesinde, uygulama noktasında bir otomobilde "Hera" isimli narkotik köpeği ile yapılan aramada 120 Ecstasy hap ile 3 gram esrar maddesi...

Uyuşturucu yakıt deposunun kapağından çıktı

Muğla'nın Fethiye ilçesinde, uygulama noktasında bir otomobilde "Hera" isimli narkotik köpeği ile yapılan aramada 120 Ecstasy hap ile 3 gram esrar maddesi ele geçirilen 2 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Edinilen bilgiye göre, Antalya-Fethiye karayolu Çırpı mevkisinde yol kontrolü yapan Fethiye Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri Fethiye'ye doğru seyreden bir otomobili durdurdu. Otomobilde narkotik köpeği Hera ile arama yapan ekipler, otomobilde uyuşturucu madde olduğunu tespit etti. Yapılan aramada otomobilin yakıt deposunun kapağını altına yerleştirilmiş 120 uyuşturucu hap ile 3 gram esrar bulundu.

Ekipler tarafından gözaltına alınan C.A (34) ve B.K (31) emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Şüpheliler çıkarıldıkları mahkemece "Uyuşturucu madde ticareti yapmak" suçlamasıyla tutuklandı.

Uyuşturucu yakıt deposunun kapağından çıktı

Uyuşturucu yakıt deposunun kapağından çıktı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber