Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 15 Aralık 2017 - 14:48 Yorum: 0

Uyuşturucu yutan kişinin kardeşinden de bonzai ele geçirildi

Eskişehir'de polise yakalanmamak için uyuşturucu yutan kişinin yanında bulunan kardeşinden de bonzai ele geçirildi.

Uyuşturucu yutan kişinin kardeşinden de bonzai ele geçirildi

Eskişehir'de polise yakalanmamak için uyuşturucu yutan kişinin yanında bulunan kardeşinden de bonzai ele geçirildi.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Şirintepe Mahallesi Kısmetliler Sokak üzerinde bulunan Havacılar Parkı'nda uyuşturucuya karşı çalışma başlattı. Bu sırada parkta bulunan K.U. (28) ve D.U. isimli şahıslardan K.U., polis ekiplerine yakalanmamak için poşet içerisindeki uyuşturucu maddeyi yuttu. Polisler tarafından Yunus Emre Devlet Hastanesi'ne kaldırılan K.U.'ya savcılık talimatıyla endoskopi yaptırıldı. Endoskopi sonucu K.U.'nun midesinden ıslak ve naylon parçacıklı 18,30 gram bonzai çıkarılırken, şahsın tedavisinin devam ettiği öğrenildi.

Ayrıca K.U.'nun yanında bulunan kardeşi D.U. isimli şahıstan da 0,90 gram bonzai elde edilirken, çocuk şahısla ilgili detaylı araştırma başlatıldı. Aynı çocuk şüpheli D.U.'dan yeniden 10 adet satışa hazır 2,87 gram bonzai elde edildi. Araştırmayı derinleştiren polis, uyuşturucuyu yutan şahısın uyuşturucu maddeyi sakladığı yeri de tespit etti. Tespit edilen adreste yapılan arama neticesinde ise 72,20 gram bonzai, 1 adet ruhsatsız çift kırma tüfek ve buna ait 3 adet fişek ele geçirildi.

D.U. isimli çocuk şüpheliye "Uyuşturucu Madde Kullanmak" suçundan işlem yapılmak üzere Çocuk Şube Müdürlüğüne teslim edildi. K.U isimli şüpheli şahsa ise tedavisi bitiminde "Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak" suçundan işlemlere başlanacak.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber