Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 06 Ekim 2022 - 01:53 Yorum: 0

Uyuşturucudan kelepçelendi, “Beni kelepçelediler” diyerek yardım istedi

Aksaray'da polis ekiplerince yapılan uygulamada uyuşturucu madde ile yakalanan sürücü kelepçelenerek gözaltına alınınca telefonla arkadaşını arayarak,...

Uyuşturucudan kelepçelendi, “Beni kelepçelediler” diyerek yardım istedi

Aksaray'da polis ekiplerince yapılan uygulamada uyuşturucu madde ile yakalanan sürücü kelepçelenerek gözaltına alınınca telefonla arkadaşını arayarak, "Beni kelepçeledi polisler haberin olsun" diyerek yardım istedi.

Olay, Ereğli Kapı Mahallesi Atatürk Bulvarında yaşandı. Edinilen bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Şubesi ekipleri ile mahalle ve çarşı bekçileri huzur-güven uygulaması yaptıkları esnada şüphelendikleri 45 ACP 618 plakalı otomobile "Dur" ihtarında bulundu. Polisin ikazıyla uygulama noktasında durdurulan Osman Ç. (30) idaresindeki otomobilde Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde arama yapılırken, bir yandan da sürücünün hem üst araması hem de Genel Bilgi Taraması (GBT) yapıldı. Araçta yapılan aramada herhangi bir suç unsuruna rastlanılmazken, şahsın cebinden çıkarılan sigara paketine gizlenmiş 15 gram metamfetamin ele geçirildi. Üzerinde uyuşturucu madde ile yakalanan sürücü gözaltına alınırken, aracını çektirmesi için kısa telefon görüşmesine izin verildi. Aradığı arkadaşından yardım isteyen sürücü, "Acil buraya bir gel, polisler burada beni kelepçelediler. Beni kelepçeledi polisler haberin olsun" diyerek arkadaşlarını çağırdı. Kendisini görüntülemek isteyen basın mensuplarına defalarca sırtını dönerek kendini gizleyen sürücü sorgulanmak üzere İl Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber