Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Asayiş 25 Ağustos 2016 - 11:48 Yorum: 0

Uyuşturucuyla mücadele sıklaştırıldı

Tekirdağ'ın Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, artan uyuşturucu kullanımının önlenmesi amacıyla uygulama ve denetimlerini...

Uyuşturucuyla mücadele sıklaştırıldı

Tekirdağ'ın Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, artan uyuşturucu kullanımının önlenmesi amacıyla uygulama ve denetimlerini sıklaştırdı.

Son dört gün içerisinde yapılan denetim ve baskınlar sonucunda 10 kişi gözaltına alındı. Şahıslara uyuşturucu kullanmaktan işlem yapılırken, alınan ifadelerinin ardından serbest bırakıldılar.

Asayiş Büro Amirliği ekiplerinin titizlikle yürüttükleri denetimler sonucunda Mahmut K. (30) bonzai, M.K. (18) 2 adet hap ve bonzai, O.K. (15) bonzai, A.D. (19) bonzai, G.P. (19) ve C.S.(18) üç fişek bonzai, Y.D. (24) bonzai, R.Ö. (20) bonzai, F.Ş. (26) ve B.Ş. (21) 2 fişek bonzai ile yakalandı. Şahıslar hakkında uyuşturucu kullanımından dolayı işlem yapılarak alınan ifadelerinin ardından serbest bırakıldılar.

Uygulama ve denetimlerini sıklaştıran Asayiş Büro Amirliği ekipleri satıcıların tespiti konusunda çalışmalarına da hız verirken, en yakın zamanda yakalanacakları ifade edildi. Asayiş Büro Amirliği ekipleri çevrede uyuşturucu madde kullananların görüldüğü anda derhal 155 ihbar hattını arayarak şahısların ihbar edilmesi istendi.

Son olarak Çerkezköy otogarında bir kişi üzerinde arama yapan ekipler, cüzdanında içime hazır 3 fişek bonzai ve bir adet de hap ele geçirdi. Gözaltına alınan şahıs sağlık raporunun alınmasının ardından ifadesi alınmak üzere İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber