Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Asayiş 30 Mayıs 2016 - 15:13 Yorum: 0

Uyuşturucuyla Yakalandı

Olay, Samsun'un Canik ilçesinin Toptepe Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Samsun Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü...

Uyuşturucuyla Yakalandı

Samsun'da uyuşturucuyla yakalanan genç gözaltına alındı.

Olay, Samsun'un Canik ilçesinin Toptepe Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Samsun Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, şüphe üzerine durdurdukları otomobilde yaptıkları aramada 11 adet satışa hazır fişek tabir edilen esrar paketi ele geçti. Otomobilde bulunan R.K.(26) gözaltına alındı. R.K.'nin üzerinde 1 fişek, evinde ise 2 fişek daha esrar maddesi ele geçti. Polisteki sorgusunun ardından bugün Samsun Adliyesi'ne sevk edilen R.K., çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber