Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Teknoloji 25 Şubat 2022 - 14:53 Yorum: 0

Uzay ve havacılığın kalbinde anlamlı buluşma

Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz, havacılık ve uzay sanayi alanında Türkiye'nin uluslararası arenadaki gururu olan Türk Havacılık ve Uzay Sanayii...

Uzay ve havacılığın kalbinde anlamlı buluşma

Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz, havacılık ve uzay sanayi alanında Türkiye'nin uluslararası arenadaki gururu olan Türk Havacılık ve Uzay Sanayii A.Ş.'nin (TUSAŞ) Genel Müdürü Temel Kotil'i ziyaret etti. Oğuz ve Kotil, iki kurum arasında gerçekleştirilebilecek çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulundu.

Başkan Oğuz, ilçe sınırları içinde bulunan ve Türkiye'nin havacılık ve uzay sanayi alanında uluslararası arenadaki gururu olan TUSAŞ'ın Genel Müdürü Kotil'i ziyaret etti. Oğuz, Kotil'den yapılan çalışmalar ve projeler hakkında bilgi aldı. Oğuz, uzay ve havacılık alanlarındaki başarılarından dolayı Kotil'in şahsında tüm TUSAŞ ailesine teşekkürlerini sundu. Oğuz ve Kotil, daha sonra iki kurum arasında gerçekleştirilebilecek çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulundu.

"Göğsümüzü kabartıyor"

Oğuz, TUSAŞ markasının uluslararası arenada Türkiye'nin göğsünü kabartan ve ülke güvenliği açısından oldukça önemli işlere imza attığını belirterek, "Değerli Genel Müdürümüz Temel Kotil ve tüm çalışma arkadaşlarına başarılar diliyorum" diye konuştu.

Kotil de, Oğuz'u misafir etmekten dolayı duydukları mutluluğu dile getirerek, bu anlamlı ziyareti için teşekkür etti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber