Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 12 Mayıs 2016 - 10:43 Yorum: 0

‘Üzerimde Para Yok’ Diyerek Atm’ye Götürdüğü İş Yeri Sahibini Bırakıp, Kaçtı

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde bir telefon bayisine giren ve 3 bin 550 TL değerindeki iki telefonu almak isteyen şahıs, parasının eksik olduğunu ileri...

‘Üzerimde Para Yok’ Diyerek Atm’ye Götürdüğü İş Yeri Sahibini Bırakıp, Kaçtı

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde bir telefon bayisine giren ve 3 bin 550 TL değerindeki iki telefonu almak isteyen şahıs, parasının eksik olduğunu ileri sürerek iş yeri sahibiyle para çekme bahanesiyle gittiği ATM'de gözden kayboldu.

Olay, 6 Mayıs'ta merkez Bağlar ilçesi Sento Caddesi üzerinde bulunan bir telefon bayisinde meydana geldi. İddiaya göre, 3 bin 550 TL değerindeki iki telefonu almak isteyen şahıs, çalışanlarla bir süre sohbet ettikten sonra, üzerinde sadece döviz olduğunu söyledi. Daha sonra ise dövizleri sayan şahıs, parasının eksik olduğunu ve ATM'den para çekebileceğini anlattı. Bunun üzerine telefonları alan ve işyeri sahibi Abdurrahman Atlı ile birlikte ATM'ye giden şahıs, bir anda kayıplara karıştı. Şahsın, işyerindeki hareketleri güvenlik kamerasına yansıdı.

Öte yandan, Bağlar İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne giden Atlı, şikayetçi oldu. İşyerinin kameralarını incelemeye alan polis, şahsın yakalanması için çok yönlü çalışma başlattı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber