Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 10 Eylül 2016 - 10:48 Yorum: 0

Üzerinde uyuşturucu bulunan 3 kişi yakalandı

Emniyet İl Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerinin yaptığı aramada, üzerinde uyuşturucu ile yakalanan 3 kişi gözaltına...

Üzerinde uyuşturucu bulunan 3 kişi yakalandı

Emniyet İl Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerinin yaptığı aramada, üzerinde uyuşturucu ile yakalanan 3 kişi gözaltına alındı.

İlk yapılan aramada, Mersin'den Kayseri'ye gelen M.B.'nin aracında, 20 gram eroin bulundu. M.B. soruşturması yapılmak üzere Adliye'ye sevk edilirken, devam eden tahkikatta, A.Y ve İ.A'nın ikametlerinde uyuşturucu olduğu bilgisi alınması ile yapılan aramada, satışa hazır 3 parça kokain, 1 gram 4 parça eroin, 2 gram tek parça halinde 19 gram olmak üzere 21 gram eroin, 1 adet hassas terazi , internet dolandırıcılığı yapıldığı bilgisi alınan 2 adet dizüstü bilgisayar, 40 karton sigara ele geçirildi. Dizüstü bilgisayarlar Siber Şube'ye teslim edildi, İ.A ve A.Y de gözaltına alındı.

Üzerinde uyuşturucu bulunan 3 kişi yakalandı

Üzerinde uyuşturucu bulunan 3 kişi yakalandı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber