Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 09 Mart 2015 - 12:43 Yorum: 0

Üzerine minare devrilen ev "imece usulü" yapılacak

Bayraklı ilçesinde, geçen ay fırtına nedeniyle üzerine minare devrilen ev imece usulü yapılacak

Üzerine minare devrilen ev 'imece usulü' yapılacak

İZMİR (AA) - Bayraklı ilçesinde, fırtına nedeniyle üzerine minare devrilen ve kullanılamaz hale gelen ev imece usulü yapılacak.

Bayraklı Belediyesi'nden yapılan açıklamada, geçen ay fırtına nedeniyle Cengizhan Mahalllesi'ndeki Şafak Camisi'nin 36 metre uzunluğundaki 18 yıllık minaresinin bir evin üzerine devrildiği belirtildi.

Bölgeye giderek yaşananlar hakkında bilgi alan Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, aileye gerekli yardımları yaptıklarını, mühendislerin evin durumu ile ilgili bir çalışma yürüttüğünü ifade etti.

İlçedeki müteahhitlerle toplantı düzenleyeceklerini, evin en kısa sürede yapılması içni çalışma yürüttüklerini dile getiren Karabağ, "Ailenin mağduriyetini yardımlaşarak birlikte çözeceğiz" ifadelerini kullandı.

 

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber