Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Türkiye 21 Ağustos 2014 - 18:44 Yorum: 0

Uzman çavuş Uğur İnal'ın cenazesi toprağa verildi

Terör örgütü üyesinin heykelinin kaldırılması için yapılan operasyon dönüşünde yaşanan kaza sonucu şehit olan uzman çavuş Uğur İnal'ın cenazesi, Mersin'in Tarsus ilçesinde toprağa verildi

Uzman çavuş Uğur İnal'ın cenazesi toprağa verildi

Diyarbakır'ın Lice ilçesinde, terör örgütü üyesinin heykelinin kaldırılması için yapılan operasyon dönüşünde yaşanan kaza sonucu şehit bulunan deneyimli çavuş Uğur İnal'ın cenazesi, Mersin'in Tarsus ilçesinde defnedildi.

Tarsus Devlet Hastanesi morgundan alınan cenaze, törenin düzenleneceği Ulu Cami'ye getirildi. Tören sırasında şehidin eşi Merve İnal, tabuta sarılarak gözyaşı döktü. İnal'ın 1,5 aylık kızı Hira da amcasının kucağında tabutun başına getirildi.

İl Müftüsü Ali Melek'in kıldırdığı cenaze namazının ardından İnal'ın naaşı, Tarsus Şehitliği'nde defnedildi.

Cenazenin toprağa verilmesi esnasında Türk bayrağı açan bir grup, terör örgütü aleyhine sloganlar attı.

Törene, şehidin ailesi ve yakınları, Mersin Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Adana Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Hamza Celepoğlu, Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Nejat Atilla Demirhan, milletvekilleri, belediye başkanları, birtakım müessese müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

Lice ilçesine bağlı Yolçatı köyünde bir örgüt üyesine ait heykele el konulması için yapılan operasyona katılan deneyimli çavuş Uğur İnal (27), ilçe jandarma komutanlığında doldur-boşalt işlemi esnasında yaşanan kaza sonucu yaralanmış, helikopterle getirildiği Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma Hastanesi'nde müdahaleye karşın kurtarılamamıştı.

ETİKETLER: Uzman Çavuş , Uğur İnal , Cenaze
Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber