Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
08:01 Bakan Yerlikaya: “İnterpol kırmızı bülteniyle aranan 2 suç örgütü lideri İs...07:54 İçişleri Bakanı Yerlikaya: “İnterpol kırmızı bülteniyle ‘Yasa Dışı Örgüt Fa...06:32 Küçükçekmece Atatürk Mahallesi Bahariye Caddesi’nde iş yerinde yangın çıktı...05:56 Bandırma’da kapalı yöntemle prostat ameliyatı04:45 Atay hizmete açtğı Adnan Menderes Kapalı Pazar Yeri’nde mahalle sakinleriil...03:35 Kütahya’da "Oyunuzu hizmet ve eser siyasetinden yana kullanın" çağrısı02:56 Yüksekova’da gökyüzünde ışık saçan cisim cep telefonu kamerasına yansıdı02:26 Bakan Özhaseki: "Deprem bölgesinde 300 binden fazla konut inşaatı devam edi...01:17 Ankara’da çimento tankerinin devrilerek yokuş aşağı kaydığı anlar kamerada01:06 Gaziantep’te yol ortasında silahla vurulmuş kadın cesedi bulundu00:59 Hamza Dağ: “Bıkmadan, usanmadan heyecanımı tüm İzmir’le paylaşacağım”00:48 Edirne’de gastronomi yolculuğu başladı00:43 Ümraniye’de iş yerinde korkutan yangın00:38 İzmir açıklarında 23 düzensiz göçmen kurtarıldı, 2 göçmen yakalandı00:37 Çöplük alanda çıkan yangın paniğe neden oldu00:34 Burdur’da su doldurma kavgasında 1 kişi bıçaklandı00:30 Kızılay Başkanı Hatay’da depremzedelerle iftar sofrasında buluştu00:21 Avcılar’da koca dehşeti: Eşini silahla vurarak öldürdü00:17 YSK: “Oy sayımında iftar molası olmayacak”00:14 İskenderun’da hafif ticari araç ile motosiklet çarpıştı: 2 yaralı
Sami Er
Sağlık 01 Ekim 2020 - 14:18 Yorum: 0

Uzmanından cilt bakımı önerileri

Rila güzellik yöneticisi Zübeyir Dalmış, cilt bakımının pandemi nedeni ile evde kalınan bu dönemlerde daha çok önemli hale geldiğini belirterek, cilt...

Uzmanından cilt bakımı önerileri

Rila güzellik yöneticisi Zübeyir Dalmış, cilt bakımının pandemi nedeni ile evde kalınan bu dönemlerde daha çok önemli hale geldiğini belirterek, cilt bakımı hakkında önerilerde bulundu.

Cildin bireyi dış etkenlerden koruyan en güçlü bariyer olduğunu belirten Dalmış, cilde yapılacak günlük bakımın el ve yüzlerin yıkanması ile dişlerin fırçalanması kadar rutin bir işlem haline getirilmesi gerektiğini söyledi. Dalmış, "Cilt bakımı yaparken her şeyden önce cildinize uygun bir temizleyici ile işe başlamalısınız. Aynı zamanda, kullanacağınız tonik de cildinize uygun olmalıdır. Cildinizi besleyen bir tonik seçmelisiniz. Buna ek olarak, göz çevresi kremini kesinlikle kullanmalısınız. Bilhassa 20'li yaşlardan itibaren göz çevresine uygun bir krem kullanmak daha önemli hale gelmektedir. Bu sayede, göz çevresinin elastikiyetini korumak ve kırışıklıkları engellemek noktasında ciddi bir avantaj elde edersiniz. Hangi şartta olursanız olun nemlendirici kullanmalısınız. Cildiniz yağlı olsa bile her cildin nemlendiriciye ihtiyacı olduğunu kesinlikle unutmamalısınız. Cildiniz nemli olduğu takdirde dış etkenlere karşı daha verimli bir koruma gerçekleştirecektir. Aynı zamanda, daha yumuşak ve pürüzsüz bir cilde sahip olacaksınız. Nemli bir cilt, her şartta elastikiyetini koruyarak cildin yaşlanmasını geciktirecektir. Ancak, nemlendiriciyi serumdan hemen sonra kullanmalısınız. Bu sayede, ciltteki nem etkisi daha fazla olacaktır. Güneş koruma kremi de kesinlikle kullanılmalı" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber