Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 13 Eylül 2016 - 12:13 Yorum: 0

Üzüm üreticisi, toz topraktan kurtuldu

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Sarıgöl'ün Çavuşlar Mahallesinde 4 kilometrelik asfalt çalışması gerçekleştirdi.

Üzüm üreticisi, toz topraktan kurtuldu

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Sarıgöl'ün Çavuşlar Mahallesinde 4 kilometrelik asfalt çalışması gerçekleştirdi. Asfaltlama çalışmaları ile üzüm bağlarının bulunduğu bölgeden geçen yolları yenileyen Manisa Büyükşehir Belediyesi, üreticiyi yazın toz, toprak, kışınsa çamurdan kurtarmış oldu.

Manisa'nın 17 ilçesinde asfalt atağına başlayan ve çalışmalarına aralıksız devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi, Sarıgöl'ün Çavuşlar Mahallesinde 4 kilometrelik asfaltlama yaptı. Manisa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Yol Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerce yürütülen çalışmalarla mevcut yol sathi kaplanarak bölgede yaşanan ulaşım zorluğu da ortadan kaldırılmış oldu.

Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanı ve aynı zamanda Yol Şube Müdürlüğü görevini yürüten Fevzi Demir, "17 ilçede de asfaltlama çalışmalarımız devam ediyor. Sarıgöl ilçemizde birçok noktada asfaltlama gerçekleştiriyoruz. Çavuşlar Mahallesine giden yol kötü durumdaydı. Bu yolların birçoğu da yenileniyor. Kötü durumda olan yollarda iyileştirmeler gerçekleştiriyoruz. Bu yol da üzüm bağlarının bulunduğu bölgeden geçiyordu. Yazın toz toprak, kışın da çamur deryası olan yolu yenileyerek, üreticimize rahat bir nefes aldırdık. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün'ün talimatları doğrultusunda il genelinde yollar artık daha modern bir görünüme kavuşuyor. Vatandaşımızın hayatını kolaylaştıracak çalışmalarımız devam edecek" diye konuştu.

Üzüm üreticisi, toz topraktan kurtuldu

Üzüm üreticisi, toz topraktan kurtuldu

Üzüm üreticisi, toz topraktan kurtuldu

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber