Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Güncel 10 Mayıs 2022 - 18:35 Yorum: 0

UZUN SÜRELİ KALICI AMELİYATSIZ YÜZ GERME İÇİN FRANSIZ ASKI

Fransız askı ile yüz germeyi genç bir yüz yapısına sahip olmak isteyen her kişi güvenilir bir şekilde tercih edebilir.

UZUN SÜRELİ KALICI AMELİYATSIZ YÜZ GERME İÇİN FRANSIZ ASKI

Fransız askı ile yüz germeyi genç bir yüz yapısına sahip olmak isteyen her kişi güvenilir bir şekilde tercih edebilir. Cerrahi işleme gerek duymadan yüzünü ve vücudunu gençleştirme arzusu olan hem erkekler hem de kadınlar için güvenilir bir uygulama modelidir.

Fransız Askısı nedir?

Ameliyatsız yüz gerdirme yada diğer adıyla da bilinen Fransız askı işlemi mucizevi gençlik sağlayan güvenli bir uygulamadır.

Herhangi bir cerrahi bir işleme gerek kalmadan yan etkisiz şekilde uygulanan ve  kişide 10-15 yaş gençleşme sağlayan estetik bir işlemdir.

Fransa’da geliştirilen son yıllarda tüm dünyada uygulanan silikonlu ve esnek özel iplerle uygulanan yüz germe işlemidir.

Fransız askıda kullanılan dinamik askı özellikli vücutla uyumlu iplerin özel bir teknikle sarkan ve kırışan deriyi gererek yukarı doğru toparlanmasında kullanılır. 

Ciltteki gevşemeleri sarkmaları ve derin kırışıklıkların gerilmesini gerçekleştiren ipler 6-8 sene kalıcılığı olan bir iplerdir.

Fransız Askı hangi yöntemlerle uygulanır?

Hiç erimeyen polyester üzerine silikon kaplama olarak üretilen çeşitli ipler uygulanabilir.

Teknikler  işlem öncesi deneyimli hekiminizle muayene esnasında istenilen görüntü detaylıca görüşülmelidir. Uygulamanın mucizevi etkisinin en büyük faktörü güvenilir ve anatomi bilgisi kuvvetli bir hekim tarafından tercih edilmesidir.

Fransız Askı tercih edilme nedenleri nelerdir?

Fransız askıda ipler güçlü çekme kuvveti etkisi verdiği için kalıcılığın da önemi büyüktür. Aynı zamanda kullanılan ipler eriyen değil kalıcı iplikle yapıldığı için daha uzun ömürlü olmasıdır.

Fransız askı birçok etkene bağlı olarak tercih edilebilmektedir bunları sıralamak gerekirse;
 

  • yüz hatlarının belirginleştirilmesi

  • yüz ovalinin tekrar oluşturulması

  • yorgunluk ifadesi sağlayan düşük kaşların kaldırılması

 

ve istenilen vücudumuzdaki sarkma kırışıklık ve derin çizgilerin bulunduğu çoğu bölgeye uygulanan oldukça başarılı uzun süreli kalıcı ve etkili bir yöntemdir.

Fransız Askının Avantajları Nelerdir?

  • Fransız askı uygulandıktan sonra uygulama bölgesinde gevşeme hissedildiğinde tekrarlanabilen bir işlem olması.

  • Fransız askı cerrahi bir operasyon ve ameliyat gerektirmemesi dolayısıyla genel anestezi verilmez oluşabilecek komplikasyonlar yaşanmaz.

  • Cerrahi bir işlem olmadığından aynı gün günlük hayata dönülebilir.

Fransız askı işlemindeki en büyük tercih sebebi kişinin doğal mimik hareketleriyle uyumlu olan o doğal görüntünün korunuyor olmasıdır. Aynı zamanda doğru noktalardan uygulandığı takdirde sonucu hemen görebileceğiz ameliyatsız mucizevi bir işlemdir.

Fransız askıyı yüz bölgesi üzerinde uygulama alanlarına ayırırsak;

Yanaklar, kaş, çene altı, elmacık kemikleri, boyun ve yüzün oval kısımları çoğunlukla tercih edilir.

Fransız askılama için vücut bölgesinde de ; Genellikle kollar kalça bacaklar ve göğüsler için popüler olarak uygulanır.

Fransız askı ne kadar süreyle kalıcıdır?

Fransız askı işleminin ardından en az 6 ila 8 sene kalıcılığı bulunmaktadır. İşlemin zamanla etkisinde azalma görülmesi durumlarında gerginliği artırmak için iplerin tekrar gerginleştirilmesi mümkündür.

Fransız askı kullanım alanları ve başvuru sebeplerini sıralamak gerekirse;

  • Ciltte kırışıklık ve sarkma oluşmuş cilt tiplerinde 

  • Yaşlanma durumlarında ve zamansız oluşan kırışıklarda

  • Kişinin normalden fazla düşük kaş yapısı olma durumu

  • Kişinin en az 10-15 yaş gençleşmek isteyen her kişi

  • Fransız Askısı erkeklerde ve kadınlarda da uygulanabilir

 

Fransız askısı hakkında merak edilenler;

  • Fransız askıyla aşağıya doğru sarkan deriyi toparlamak sadece 45 dk.-1 saat’lık bir süredir. İşlem ardından genç gergin bir görünüme kavuşulur.

  • Fransız askıda uygulanan ipler kalıcıdır ve diğer farklı iplere göre daha uzun etkili olup ortalama 6-8 yıl etki gösterir. İpler kalıcı olduğundan işlemden yıllar sonra bile iplerin tekrar yukarı çekilmesi mümkündür. 

  • Fransız askı için sonuç işlemden 1-2 ay sonra bağ dokusu oluştukça yüzdeki işlem oturur ve sonuçlar gözle fark edilir.

  • Fransız askı işlemi lokal anestezi altında ve kısa zamanda gerçekleştirilir. Kullanılan ipler kişinin ihtiyacına göre yüzün her iki tarafına ve çoğunlukla 2 ya da 3 çift askılı iplikler yerleştirilecek dikiş gerektirmeden uygulanır. 

  • Askılama işlemi tercih edildiği takdirde göğüs karın alt bölgesi kalça gibi farklı bölgelere de güvenle sağlanır. Fransız askı sadece tek seansla uygulanmaktadır. 7-14 günlük bir süre içerisinde de tam etkisi görülür.

Fransız Askı sonrası nelere dikkat edilmelidir?

  • Fransız askı işlemi sonrası yüz yıkama işlemi sadece o bölge için yukarı doğru hareketlerle yapılır ve yüz üstü uyumama önemlidir.

  • Fransız askı işlemi 45 dk-1 saat arasında süren ağrısız ve acısız bir işlemdir. Uygulama öncesi istenilen şekil ve detaylı muayene uzman hekimle birlikte belirlenir.

  • Fransız askı işlemi işleminin etkisi minimum 6-8 sene sürmektedir. Doğru noktalara uygulanması dolayısıyla işlemi uygulayacak uzman hekim ve ekibinin tecrübesi işlemin başarısını belirler.

  • Fransız askılama sonrası kişiden kişiye cilt yapısına ve işlem hacmine bağlı hafif morluk şişlik olabilir. Buz kompresi yapılarak ve basit ağrı kesicilerle kullanılarak bu durum ve ödem giderilir.

  • Fransız askı İlk 2 hafta aşırı mimik yapılmamalıdır ve belli bir süre ağır sporlara ara verilmelidir. Fransız askı İşlemi takip eden 2 hafta boyunca yüzüstü yatılmamalı yüz sert şekilde ovuşturulmaz

  • Fransız askı yüz yıkama işlemi sırasında mümkün oldukça yukarı doğru hareketler uygulanmalıdır. Fransız askılama ardından yan etkiler oldukça azdır ve hemen normal hayata devam edilebilir. 

  • Uygulama ardından ciltte oluşan sertlik ve morarma kızarma da görülürse de bu semptomlar kısa sürede kaybolur. Fransız askı ardından her kişiye işlemden sonra 1 hafta sonrası kontrol muayenesi sağlanır.

Fransız Askı kimlere önerilmez?

Kanser rahatsızlığı olanlar hamile ve emzirme döneminde olanlara ve çocuklarda oluşabilecek tüm komplikasyonlara karşı önerilmez.

Fransız askılama da tıbbi amaçla kullanılan silikon malzemesi medikal uygulamalar içindir. Dolayısıyla herhangi bir zararı bulunmamaktadır. 

Fransız askı bağ dokusu hastaları ve tiroit hastalarına yaptırılması önerilmez. Aynı zamanda bağışıklık sistemini etkileyen ilaçlar kullananlarda her türlü oluşabilecek komplikasyonlar için önerilmez.

Bunun dışında 18 yaşını dolduran tüm kadın ve erkekler için son dönemlerde çokça tercih edilen tedavi yüzdesi yüksek bir uygulamadır.

Fransız Askı İşleminin Maliyeti Ne Kadardır?

Fransız Askı işlemi için operasyonun yeri kullanılacak malzeme kalitesi yüz yapısı görüntüsü şekline ayrı cilt tiplerine diğer bölgelerle birleştirilip birleştirilemeyeceği ve uygulanacak işlem ip miktarına planına göre uzmanınız tarafından belirlenir. 

Sağlık Bakanlığı onaylı merkezlerin internet sitelerinde fiyat belirtmeleri yasal değildir. Bu nedenle sizlerde hayal ettiğiniz sıkı bir görünüme kavuşmak isterseniz.

Fransız Askı İşlemiyle; 

Sizlerde dilediğiniz ölçülerde belirgin ve hayal ettiğiniz cilde sahip olmak için yan etkisiz acısız ağrısız şekilde üstelik alanında uzman, profesyonel, güvenilir bir kadro yardımı Fransız Askı fiyatları hakkında bilgi almak için hemen +90 212 241 46 24 no’ yu arayarak Quartz kliniğe ulaşın veya www.quartzclinique.com adresi üzerinden randevunuzu planlayın.

Op. Dr. Leyla Arvas

Web Site: https://www.drleylaarvas.com

Facebook :@drleylaarvas

Instagram :@drleylaarvas

YouTube: LeylaArvas

 
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber