Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
17:58 "Kütahya’ya Şehir Hastanesi’ni kazandıran Cumhurbaşkanımıza minnettarız"17:57 Konya Ticaret Odası KGTÜ’yü seçti17:57 Sosyal medyadaki ‘para sayma’ görüntülerine ilişkin iş adamı Köksal’ın ifad...17:56 Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Özhaseki Tavşanlı’da17:53 Eskişehir Valiliği seçim günü alınacak trafik tedbirlerini açıkladı17:53 Dilendiği tespit edilen 1 çocuk polis ekiplerince yetkililere teslim edildi17:52 Marmaris Cumhur ittifakı adayı Yazıcı, söz verdi17:51 Muğla’da minik öğrenciler fidan dikti17:51 Bartın Irmağı su sporları turizmine kazandırılacak17:50 Başkan Altay: “31 ilçemizin tamamında Konya’mıza 5 yıl daha hizmet etmek is...17:47 Tarihi ve doğal güzellikleri ile hayran bırakan Amasra’da bin 500 kişiye if...17:46 Diyarbakır’da 7 aracın karıştığı zincirleme kazada 4 kişi yaralandı17:45 Fatih Erbakan: “Türkiye genelinde adım adım 1 milyon üyeye doğru yürüyoruz”17:40 Marmaris’te bulunan 2500 yıllık kaya mezarı turizme kazandırılıyor17:35 Tahkim Kurulu’ndan, Hüseyin Göçek ve Suat Arslanboğa’nın başvurularına ret!17:34 Başkan adayı Tosun, “Emlak vergilerindeki mağduriyeti gidereceğiz” dedi17:31 Çay ocağında cinayet : Husumetlisini öldürdü17:30 Cezaevi firarisi hırsızlık için geldiği köyde yakalandı17:30 Öğrencilerden ihtiyaç sahibi ailelere Ramazan kolisi17:29 Hafriyat kamyonunun altına saklanırken yakayı ele verdi
Sami Er
Teknoloji 28 Haziran 2016 - 11:23 Yorum: 0

Uzungöl Savaş Oyununda

Türkiye'nin ve bölgenin en önemli turizm merkezlerinden biri olan Uzungöl, ilk ve tek Türk yapımı online savaş oyunu olan Zula'da savaş sahneleri ile yer...

Uzungöl Savaş Oyununda

Türkiye'nin ve bölgenin en önemli turizm merkezlerinden biri olan Uzungöl, ilk ve tek Türk yapımı online savaş oyunu olan Zula'da savaş sahneleri ile yer alıyor.

Lokum Games tarafından 2013 yılında yapımına başlanılan MMOFPS türünde ilk Türk yapımı online savaş oyunu olan Zula isimli oyunda Uzungöl'den Safranbolu'ya kadar birçok turizm merkezi yer alıyor. "Zulaoyun.com" adlı internet sitesinden ücretsiz indirilip kayıt olunduktan sonra oynanabilen Zula'nın 1 milyona yakın kayıtlı kullanıcısının olduğu ve günde yaklaşık 10 bin kişinin bu oyunu oynadığı öğrenildi. Vatansever asker ve istihbaratçılardan oluşan Zula ve paralı askerlerden oluşan Gladyo adında 2 düşman oluşumun yer aldığı farklı hikayelere sahip toplam 16 ayrı karakter bulunuyor.

OYUNDA BÖLGE HALKININ DEĞERLERİNE DE YER VERİLDİ

Trabzon'un Çaykara ilçesinde bulunan Türkiye'nin ve Doğu Karadeniz'in turizm merkezlerinden biri olan Uzungöl ilk ve tek Türk yapımı MMORPG (çok oyunculu çevrimiçi oyun) oyununda yer alıyor. Lokum Games ekibi tarafından yaklaşık 3 ay gibi bir sürede tamamlanan Uzungöl haritasında bölge halkının özelliklerini yansıtan birçok ayrıntı da unutulmadı. Haritada Kazım Koyuncu'dan, Köksal Baba'ya ve Karadeniz halkıyla özleşmiş "Bize her yer Trabzon', "Trabzon'da çirkin kız yoktur varsa da gelin gelmiştir" gibi birçok söze de yer verildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber