Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 22 Ağustos 2017 - 17:43 Yorum: 0

"V for Vendetta" maskeli, silahlı soyguncular tutuklandı

Beylikdüzü ve Büyükçekmece'de bir market ile sigara dağıtım aracının "V for Vendetta" maskesi takarak pompalı tüfekli soygun olayına karıştıkları...

'V for Vendetta' maskeli, silahlı soyguncular tutuklandı

Beylikdüzü ve Büyükçekmece'de bir market ile sigara dağıtım aracının "V for Vendetta" maskesi takarak pompalı tüfekli soygun olayına karıştıkları belirlenen 5 şüpheli çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Geçtiğimiz Perşembe ve Cuma günleri "V for Vendetta" maskesi takarak silahla Büyükçekmece Turgut Özal Bulvarı üzerindeki marketi ve Beylikdüzü Adnan Kahve Bulvarı'ndaki bir sigara dağıtım aracını soyulması olayına karıştıkları belirlenen 5 kişi gözaltına alınmıştı. Emniyetteki işlemlerin ardından sabah saatlerinde adliyeye sevk edilen 5 şüpheli çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber