Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Siyaset 28 Haziran 2015 - 02:31 Yorum: 0

Vaaz dinlerken uyuya kalmışız!

Kurtulmuş Ak Parti Malatya il teşkilatı istişare toplantısında seçim sonucu için imam vaaz ederken bekleriz bazılarının böyle hafif içi geçer uyuklar. O zaman yanındaki kolundan dürter, 'Hadi kalk bakalım şöyle bir abdestini tazele de gel bakalım der'

Vaaz dinlerken uyuya kalmışız!

MALATYA GÜNCEL/Murat Çelik - Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş Ak Parti Malatya il teşkilatı istişare toplantısında seçim sonucu için imam vaaz ederken bekleriz bazılarının böyle hafif içi geçer uyuklar. O zaman yanındaki kolundan dürter, 'Hadi kalk bakalım şöyle bir abdestini tazele de gel bakalım der' dedi.

Kurtulmuş, toplantıda Herkes seçimden sonra konuştu. Bu millet ne demek istedi. Bu oyu böyle verdi ne demek istedi. Öncelikle şunu söyleyeyim: Hani şöyle bayram namazlarında sabahı kılarsınız bayrama kadar imam vaaz ederken bekleriniz bazılarının böyle hafif içi geçer uyuklaya kalır. O zaman yanındaki kolundan dürter, 'Hadi kalk bakalım şöyle bir abdestini tazele de gel bakalım der' öyle mi? Millet bize dedi ki abdestinizi tazeleyin yolunuza devam edin dedi." 

"Bazıları diyor ki; 'AK Parti'ye muhalefet görevi verilmiştir' Peki AK Parti'ye muhalefet görevi verilmişse diğer partilere muhalefet görevi verilmedi de yüzde 13'le, yüzde 17'yle sizlere iktidar görevi mi verildi? Millet bir oy verdi ve bu oyla tek başına iktidar çıkmadı ama inşallah en hayırlı koalisyon çıkar. Biz de bu istikamette abdestimizi tazeleyerek, milletimize hizmet etme imkanı buluruz" dedi.

ETİKETLER: Kurtulmuş , Ak Parti , Malatya
Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber