Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 31 Ağustos 2016 - 16:28 Yorum: 0

Vagner Love, Alanyaspor’a imzayı attı

Aytemiz Alanyaspor transfer döneminin son gününde Monaco'dan Vagner Love, Chelsea'dan Kenneth Omeruo ve Lorient'ten Lamine Gassama'yı renklerine bağladı.

Vagner Love, Alanyaspor’a imzayı attı

Aytemiz Alanyaspor transfer döneminin son gününde Monaco'dan Vagner Love, Chelsea'dan Kenneth Omeruo ve Lorient'ten Lamine Gassama'yı renklerine bağladı.

Aytemiz Alanyaspor transfer döneminin son gününde 3 yabancı futbolcuyu kadrosuna dahil etti. Cengiz Aydoğan Tesisleri'nde düzenlenen günün ilk imza töreninde geçen sezon Monaco'da forma giyen dünyaca ünlü Brezilyalı forvet Vagner Love kendisini 2 yıllığına Aytemiz Alanyasporlu yapan imzayı attı.

Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Vagner Love transferini gerçekleştirdikleri için mutlu olduklarını söyledi. Alanyaspor'u tercih ettiği için kendisine teşekkür eden Çavuşoğlu, "Avrupa ve Türkiye'den teklifler alan Love, dünyanın bildiği bir futbolcu. Kendisinden beklentilerimiz büyük. Amaçları, hedefleri var. İnşallah başarılı olur" dedi. Love için Alanyaspor'da özverili bir çalışma yapıldığını kaydeden Çavuşoğlu, "Love'e Alanyaspor'u anlattık. İşin doğrusu ikna etmek için bizi çok uğraştırmadı. Kendisine bizleri zorlamadığı için teşekkür ediyorum. Türkiye'de görev yapmış Alex, Zico gibi isimlere danışmış ve Alanya ile ilgili olumlu şeyler söylenmiş. O yüzden de burada" diye konuştu.

Love: "Tek hedefimiz Alanyaspor'un başarısı olacaktır"

32 yaşındaki forvet Vagner Love ise transferde emeği geçenlere teşekkür ederek, "Alanyaspor'un nasıl bir proje takımı olduğundan bahsedildiğinde ben de gelip, elimden geleni yapmaya karar verdim. Ve şu an buradayım. Bundan sonra tek hedefimiz Alanyaspor'un başarısı olacaktır. Monaco'da futbola devam edebilirdim ve farklı teklifler de gelmişti. Onları da değerlendirebilirdim. Bana Alanyaspor'un hedeflerinden bahsedildiğinde kesinlikle buraya gelmek istedim. Burada bana bir aile ortamı olduğu söylendi. Ben de bu ailenin bir parçası olmak istedim ve bu yüzden de buradayım. Çünkü rekabeti seven, yeni rekabetlere yelken açmak isteyen biriyim" dedi.

Omeruo: "Alanya forması giymekten mutlu olacağım"

Turuncu-yeşilli yönetim ikinci imzayı ise Chelsea'den stoper Kenneth Omeruo'ya attırdı. Geçen sezon Kasımpaşa'da forma giyen genç oyuncu 1 yıllığına kiralık olarak Aytemiz Alanyasporlu oldu. Başkan Çavuşoğlu, Nijerya Milli Takımı'nda da forma giyen Omerou'nun Alanya'da iyi bir çıkış yakalayacağına inandığını söyledi. Omeruo ise, "Geçen yıl Türkiye'de forma giydim. Antalya ve Alanya'ya da gelme fırsatım oldu. İnsanları tanıdım. Pozitif enerji verdiler. Ortam çok hoşuma gitti. Belki de bu transferde bu çok etkili oldu. Ama önce başkanıma teşekkür ediyorum. Ben Alanya formasını giymekten mutlu olacağım. Sahaya çıktığımda formasını giydiğim takım için elimden gelenin en iyisini yapamaya çalışıyorum bu her zaman da böyle olmuştur. Başkanımın da dediği gibi performansımı en üst düzeye çıkarmak konusunda takımın da bana katkısı olacaktır. Ben de bu doğrultuda takıma katkı sağlayacağım" diye konuştu.

Gassama: "İnşallah Alanyaspor'u başarıya ulaştıracağız"

Son imza töreninde ise, Fransa'nın Lorient takımından transfer edilen sağ bek Lamine Gassama kendisini 2 yıllığına Aytemiz Alanyasporlu yapan imzayı attı. Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Senegal Milli Takımı'nda da forma giyen Gassama'nın takıma faydalı olacağına inandığını söyledi. Kendisinden beklentilerinin yüksek olduğunu belirten Çavuşoğlu, "Transferin gerçekleşmesinde emeği geçenlere ve menajeri Enver Kılınç'a teşekkür ediyorum" dedi.

Gassama ise, "Alanya'ya transfer olduğum için çok mutluyum. Sahada elimden gelenin en iyisini yapacağıma söz veriyorum. İnşallah Alanyaspor'u başarıya ulaştıracağız" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber