Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 23 Mart 2015 - 18:23 Yorum: 0

Vakfıkebir'de Atık Pilleri Toplama Kampanyası

TRABZON (AA) - Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta, Fevziye Ortaokulunda "Yaşanılabilir Çevre İçin Atık Pilleri Topluyoruz" kampanyası kapsamında en çok pil toplayan sınıfları ödüllendirdi.Balta,...

Vakfıkebir'de Atık Pilleri Toplama Kampanyası

TRABZON (AA) - Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta, Fevziye Ortaokulunda "Yaşanılabilir Çevre İçin Atık Pilleri Topluyoruz" kampanyası kapsamında en çok pil toplayan sınıfları ödüllendirdi.

Balta, Fevziye Ortaokulunu ziyaret ederek kampanyayı yürüten öğretmen ve öğrencilere teşekkür etti.

Atık pillerin kimyasal madde içerdiğini, toprağı ve içîlen suyu bile etkilediğini ifade eden Balta, "Yaptığınız çalışma hem topraklarımız hem de sizlerin geleceği için çok önemli. Atık pilleri toplayarak çevremizi koruyorsunuz, sizleri kutluyorum" dedi.

Balta'nın çeşitli ödüller verdiği öğrenciler ise "Kampanyayla atık pilleri düzenli şekilde toplamak, çevreye zarar vermeyecek şekilde bertaraf etmek, okullarda çevre bilincini aşılamak ve böylelikle ilerleyen yıllarda daha temiz ve yaşanabilir bir çevreye kavuşmayı hedefledik" ifadesini kullandı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber