Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 16 Ağustos 2016 - 08:28 Yorum: 0

Vakıfta yeni yönetim seçildi

Bandırma'daki spor faaliyetlerini desteklemek ve kaynak oluşturmak amacıyla kurulan Bandırma Gençlik Spor Ve Kültür Vakfı olağan genel kurul toplantısı...

Vakıfta yeni yönetim seçildi

Bandırma'daki spor faaliyetlerini desteklemek ve kaynak oluşturmak amacıyla kurulan Bandırma Gençlik Spor Ve Kültür Vakfı olağan genel kurul toplantısı yapıldı.

Gültekin Feyyaz Aytaç'ın divan başkanlığında gerçekleşen kongrede geçmiş dönem başkanı Metin Yalçınkaya konuşma yaptı. Gelirleri artırmak için çaba harcadıklarını belirten Yalçınkaya; "Ayyıldız Mahallesinde yol üstündeki tır parkı maalesef sürekli boş duruyor. Araçlar tır parkına girmek yerine dışarıda yol kenarında duruyorlar. Buradaki araçlar hem tehlike oluşturuyor hem de Vakıf gelir elde edemiyor. Kaymakamlığın ve trafiğin bu konuya el atması gerekmektedir" dedi.

Bandırmaspor Onursal Başkan'ı ve Belediye Başkanı Dursun Mirza yaptığı konuşmada şunları dile getirdi: "Bugüne kadar Vakıf Başkanlığı yapan, yönetim kurulunda görev alan arkadaşlarımıza verdikleri emeklerden dolayı teşekkür ederiz. Bandırmaspor ve amatör sporun her zaman yanında olmak finansal destek için önemli kaynaklar yaratmak amacıyla kurulan Gençlik Spor Vakfının aylık geliri çok düşüktür. Vakfın işlevini çeşitlendirip geliştirmek gerekmektedir. Bandırmadaki büyük firmalarımızın bu konuda daha hassas olması gerekmektedir, biz elimizi taşın altına koyanlardanız, hedeflediğimiz 1.Lige yükseldik şimdi daha ileri Süper Ligi hedefliyoruz bu takım, bu taraftar Bandırma bunu görmeyi hak ediyor. Bandırmanın daha büyük başarılara imza atması gerek" dedi.

Yönetim Kurulu Üyeliğine seçilen Bandırmaspor Kulüp Başkanı Erhan Elmastaş dilek ve temenni bölümünde söz alarak konuştu. Bandırmaspor'un PTT 1. Lig'e çıkmasına rağmen Bandırmalı hiçbir sanayici ve işadamlarından destek alamadıklarını söyledi.

Yapılan seçimler sonunda Dursun Mirza başkanlığındaki yönetim kuruluna, Erhan Elmastaş, Halit Sezgin, Hüseyin Baş, Denetleme Kuruluna ise, Ozan Onur, M. Ali Ozar ve H. Levent Gürer seçildi.

Vakıfta yeni yönetim seçildi

Vakıfta yeni yönetim seçildi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber