Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 29 Haziran 2017 - 11:13 Yorum: 0

Valbuena’ya hoşgeldin pastası

Fenerbahçe'nin yeni yıldızı Mathieu Valbuena için pasta kesildi. Fransız oyuncunun konakladığı Wyndham Grand İstanbul Kalamış Marina Hotel'de düzenlenen...

Valbuena’ya hoşgeldin pastası

Fenerbahçe'nin yeni yıldızı Mathieu Valbuena için pasta kesildi. Fransız oyuncunun konakladığı Wyndham Grand İstanbul Kalamış Marina Hotel'de düzenlenen organizasyonda Valbuena'ya hoşgeldin denildi.

Fenerbahçe'nin yıldız ismi Mathieu Valbuena için hoşgeldin pastası kesildi. Sarı-lacivertli oyuncunun konakladığı Wyndham Grand İstanbul Kalamış Marina Hotel'de düzenlenen pasta kesme töreni, Valbuena için de büyük sürpriz oldu. Otelin genel müdürü Mustafa Alparslan, Mathieu Valbuena ile birlikte pastayı kesti ve Fransız futbolcuya, Fenerbahçe kariyeri için başarılar diledi. Kendisi için yapılan bu organizasyondan ve otelde kendisine gösterilen ilgiden dolayı çok mutlu olan Valbuena, "Gösterdiğiniz ilgi ve pasta için çok teşekkür ediyorum. Umuyorum bu sezon çok güzel geçer ve sezon sonunda şampiyonluk pastasını da keseriz" ifadelerini kullandı.

Valbuena’ya hoşgeldin pastası

Valbuena’ya hoşgeldin pastası

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber