Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 24 Eylül 2018 - 17:03 Yorum: 0

Vali, 9 evin yandığı köyde incelemelerde bulundu

Kastamonu Valisi Yaşar Karadeniz, Araç ilçesi Boyalı Köklüdere Köyünde çıkan ve 9 evin yandığı yangında evini kaybeden vatandaşlarla bir araya gelerek...

Vali, 9 evin yandığı köyde incelemelerde bulundu

Kastamonu Valisi Yaşar Karadeniz, Araç ilçesi Boyalı Köklüdere Köyünde çıkan ve 9 evin yandığı yangında evini kaybeden vatandaşlarla bir araya gelerek incelemelerde bulundu.

9 ev ve 1 ahırın yandığı Araç ilçesine bağlı Köklüdere Köyündeki hasarı yerinde inceleyen Vali Yaşar Karadeniz'e, AK Parti Kastamonu Milletvekili Metin Çelik, Araç Kaymakamı Mustafa Görmüş, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Metin Özbek, İl Afet ve Acil Durum Müdürü Ekrem Küçükbayram, ilgili kurum müdürleri ve vatandaşlar eşlik etti.

Yangında evlerini kaybeden köylülere geçmiş olsun dileklerini ileten Vali Karadeniz, "Bildiğiniz gibi akşamüzeri burada köyümüzde yangın çıktı. 9 ev ve 1 ahır yandı. Burası yerleşim yeri olarak Kastamonu'nun Belediyelerine oldukça uzak bir bölgede. Bundan dolayı tabi ki itfaiyenin buraya gelmesi ve müdahale etmesi ciddi anlamda bir sorun teşkil ediyor. Bu tip köylerde yangınla ilgili tedbirin köyün içinde, köyün kendisinde almakta fayda olduğunu düşünüyorum ve bu yönde hem köy halkıyla hem de muhtarımızla yapılması gerekenleri konuştuk. İnşallah yangın olarak Kastamonu'da bu son olsun diyelim. Tek tesellimiz böyle büyük bir yangında can kaybının olmaması. Köy halkımıza geçmiş olsun diyorum" ifadelerini kullandı.

Vali, 9 evin yandığı köyde incelemelerde bulundu

Vali, 9 evin yandığı köyde incelemelerde bulundu

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber